Julen 2011

En riktig God Jul til deg ❤ Og til deg som ikke feirer disse dagene håper jeg at du nyter livet du også 🙂

Dette året har jeg hatt min første skikkelige jul uten noe problemer med fortiden min. Ingen overgriper, ingen familie og jeg kunne planlegge det på min egen måte og bare enkelt feire den sammen med gutten min ❤

Før han ankom så baket jeg noen kattehaler:

Som du kan se så laget jeg ganske så mange og alt er nesten helt borte nå 🙂

Vi dekorerte juletreet sammen mest med rødt i år, med sølvfarget glitter med stjerner på og Donald Duck sukker stokker, som jeg alltid har hatt lyst å dekorere treet med etter å ha sett på juletegnefilmen i barndommen 🙂

I år laget jeg også min aller første skikkelige julemiddag. Med både ribbe og pinnekjøtt, siden jeg er vant til det. Men gutten ville bare ha pølser.. Men jeg er fornøyd med at jeg fikk til en perfekt ribbe og pinnekjøttet smakte nydelig det å 🙂

Det har vært en flott jul sammen med gutten min, men jeg ser også hva jeg savner og går glipp av når han ikke er her hos meg til vanlig.. Men jeg har ikke vært i stand til å hatt han her hos meg de siste 4 årene uansett.. Jeg har skjermet han fra mennesker som ikke var gode for meg i barndommen min og han har ikke fortjent å oppleve å se sin mamma i den tilstanden hun har vært i..

Jeg håpe at dette er en begynnelse på at jeg kan få se ham litt mer oftere de neste årene, og kanskje ha ham tilbake på heltid igjen, men det vil ikke skje de neste par årene, siden jeg venter på enda mer traume behandling.

Dette fikk jeg høre fra gutten min.. “Mamma du må gifte deg igjen å få flere barn slik at jeg kan få flere venner å leke sammen med, og du må lære dem engelsk”! Jeg ble litt paff og :-O av utsagnet, men julen er over nå og det ønsket kan ikke oppfylles. Mamma tar ikke hvem som helst og kjærligheten faller ikke fra oven. Og for det andre, etter alt som har hendt er jeg egentlig ikke klar for det.. Jeg kan ikke hindre noen ifra å prøve seg, men aller først bør de lese “Om Meg” og ønske dem lykke til!

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s