Abusive Reality

Bloggen der folk bidrar med sine egne historier og bidrar til mer åpenhet rundt begrepet overgrep.

«Abusive Reality skal være et firma som vil basere seg på å holde arrangementer, og å utgi et nyskapende magasin som omhandler overgrep generelt – som voldtekt, seksuelle overgrep, mishandling, vold og tortur, og vise et omhandlende syn om hverdagen etter det.

Magasinet skal være faglig korrekt og informere så vel som inkludere ofrene der ute som har vært utsatt for overgrep – og skape et samhold innenfor denne problematikken.
Slik kan de utsatte ha noe de kan forholde seg til for informasjon og få mulighet til å publisere ting fra deres egen bearbeidelsesprossess, fagarbeidere kan lære mer om hvordan det er å leve med dette, og vi kan bringe alle substanser mer sammen.

Arrangementer i regi av Abusive Reality vil være eventer, fagdager, konferanser og lignende hvor vi vil fremme sannheten rundt overgrep, og fokusere på hva å bli utsatt for noe slikt innebærer for mennesket på alle plan – psykisk, fysisk og psykososialt.
Vi vil også fokusere på hva som kan forebedres I samfunnet vårt, slik at forholdene blir lagt mer til rette for de utsatte. »

Bli med på Facebook gruppen

    Kontakt og mer informasjon

abusivereality@hotmail.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s