Oppdatering fra livet mitt…

Som dere ser har det foregått ting denne våren. Med min sjanse å få vekk terroristen av en overgriper… Men Norges lover og rettsvesen ville ha det på annet vis, hvorfor? Jeg har sagt ifra hva jeg mener så får det nye stortinget ta over jobben og endre lovene til det beste for det Norske samfunnet og folket.

Det har kanskje gått fort i svingene de siste månedene der jeg har vært langt nede og plutselig høyt oppe.

Jeg kom endelig igang med trening av kneet så vekta har krympa inn igjen og jeg føler meg raskt i bedre form igjen og til sinns. Romaskin, turer i nabolaget og øvelser på matta.

Har vært hos tannlegen noen ganger den siste tiden. Klarte fylling uten bedøvelse første gangen, country musikk på ørene gjorde den jobben. Idag ble det refylling, fiksing av tann og tann trekking med bedøvelse og country musikk. Tannlegen mente det var nok med bare fylling og fiksing, men jeg sa at jeg klarer det og det gikk fint.

Jeg har kommet frem til at det er på tide å få ett liv å komme meg vekk fra denne dumpa her… Så får vi se hvor det alt bringer meg på andre siden av Atlanteren etterhvert… Man hører hjemme der hjertet er hjemme og det er en dyp lengsel i meg til et sted der borte. Hvor det blir, vel dere får følge med…

Jeg har aldri vært så lykkelig som nå, bortsett fra den gangen jeg holdt min nyfødte sønn i armene som verdens første etter ha plukket ham opp fra senga ❤ Thank you baby ❤

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv, Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s