Oppdatering fra livet mitt…

Som dere ser har det foregått ting denne våren. Med min sjanse å få vekk terroristen av en overgriper… Men Norges lover og rettsvesen ville ha det på annet vis, hvorfor? Jeg har sagt ifra hva jeg mener så får det nye stortinget ta over jobben og endre lovene til det beste for det Norske samfunnet og folket.

Det har kanskje gått fort i svingene de siste månedene der jeg har vært langt nede og plutselig høyt oppe.

Jeg kom endelig igang med trening av kneet så vekta har krympa inn igjen og jeg føler meg raskt i bedre form igjen og til sinns. Romaskin, turer i nabolaget og øvelser på matta.

Har vært hos tannlegen noen ganger den siste tiden. Klarte fylling uten bedøvelse første gangen, country musikk på ørene gjorde den jobben. Idag ble det refylling, fiksing av tann og tann trekking med bedøvelse og country musikk. Tannlegen mente det var nok med bare fylling og fiksing, men jeg sa at jeg klarer det og det gikk fint.

Jeg har kommet frem til at det er på tide å få ett liv å komme meg vekk fra denne dumpa her… Så får vi se hvor det alt bringer meg på andre siden av Atlanteren etterhvert… Man hører hjemme der hjertet er hjemme og det er en dyp lengsel i meg til et sted der borte. Hvor det blir, vel dere får følge med…

Jeg har aldri vært så lykkelig som nå, bortsett fra den gangen jeg holdt min nyfødte sønn i armene som verdens første etter ha plukket ham opp fra senga ❤ Thank you baby ❤

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s