Besøksforbud må bli varig…

Jeg har kjempet i mange år nå for at besøksforbud loven må endres. Jeg vil aldri gi meg før den er blitt endret. Idag må besøksforbud fornyes og man risikerer å miste det. Hvorfor skal en som har krenket en få lov til å være i nærheten av en igjen? Jobb skal heller ikke være en unnskyldning å krenke enns fred.

Jeg har opprettet en underskrift kampanje her på https://www.underskrift.no/vis/8036 så skriv under og del videre. Jeg trenger minst 100000 underskrifter til Stortinget så de tar saken på alvor. Takk for hjelpen ❤

Her en video beskjed jeg har laget til stortingsrepresentantene:

To my english readers: This case is about restraining order and the law it needs change here in Norway. I been fighting for a change for years, but not giving up until it is done. Now it need to be renewed and risk loosing it. I want it to become permanent. If you live in Norway please sign here: https://www.underskrift.no/vis/8036 and share it so people can sign, as I need at least 100000 signatures. Thank you for any help ❤

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in All latest posts in English, Alle siste innlegg på Norsk, Offentlige saker, Public issues. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s