Miljøet Vårt

Her er ett dikt som ble hengende på gangen på barneskolen jeg gikk på. Jeg hadde tidlig sansen for mer enn meg selv og det som var rundt meg. Lol, jeg ble sensurert for å ha brukt ordet «do» i diktet mitt som dere kan se 😀 Haha… Ytringsfriheten lenge leve! Ei i klassen som var bedre til å tegne og fargelegge enn meg laget denne plakaten 🙂

… Det må ha vært alt rotet som ble skylt iland langs kysten og som lå i naturen som vi på skolen måtte være med å plukke opp som fikk meg på disse tankene.

Dikt

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Alle siste innlegg på Norsk, Dikt, Offentlige saker, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s