Miljøet Vårt

Her er ett dikt som ble hengende på gangen på barneskolen jeg gikk på. Jeg hadde tidlig sansen for mer enn meg selv og det som var rundt meg. Lol, jeg ble sensurert for å ha brukt ordet “do” i diktet mitt som dere kan se 😀 Haha… Ytringsfriheten lenge leve! Ei i klassen som var bedre til å tegne og fargelegge enn meg laget denne plakaten 🙂

… Det må ha vært alt rotet som ble skylt iland langs kysten og som lå i naturen som vi på skolen måtte være med å plukke opp som fikk meg på disse tankene.

Dikt

Advertisement

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Dikt, Offentlige saker, Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s