Gratulerer til det Norske rettsystemet

Anken ble avvist i høyesterett før den ble tatt inn, i å med at de selv så at saken ikke ville føre frem. Da har dommen fra lagretten blitt stående. Den selvmotsigende som sier at han har en rett til å krenke min fred å framferd.

Gratulerer så mye med avgjørelsen!

Klarer dere se saken utenfra å se hva dere holder på med? Det er ikke bare mitt liv som blir rotet med slik og dere sender folk på flukt enten Norge eller Verden rundt. Flere sier jo at dette er feil håndtering til å med advokater har sagt dette. De fleste folk gir jo opp, men jeg sier ifra så får dere som har mulighet å gjøre endringer ta ansvaret, Stortinget 2017-2021 lykke til! Kommer til å følge med fra utlandet et sted. Dere kan gjerne sende invitasjon så kommer jeg snakker med dere personlig i Hovedstaden. … Eller dere kan be om møte før jeg flytter…

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Alle siste innlegg på Norsk, Offentlige saker, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s