Gratulerer til det Norske rettsystemet

Anken ble avvist i høyesterett før den ble tatt inn, i å med at de selv så at saken ikke ville føre frem. Da har dommen fra lagretten blitt stående. Den selvmotsigende som sier at han har en rett til å krenke min fred å framferd.

Gratulerer så mye med avgjørelsen!

Klarer dere se saken utenfra å se hva dere holder på med? Det er ikke bare mitt liv som blir rotet med slik og dere sender folk på flukt enten Norge eller Verden rundt. Flere sier jo at dette er feil håndtering til å med advokater har sagt dette. De fleste folk gir jo opp, men jeg sier ifra så får dere som har mulighet å gjøre endringer ta ansvaret, Stortinget 2017-2021 lykke til! Kommer til å følge med fra utlandet et sted. Dere kan gjerne sende invitasjon så kommer jeg snakker med dere personlig i Hovedstaden. … Eller dere kan be om møte før jeg flytter…

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Offentlige saker, Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s