Meg og Politikken

Jeg er ikke for å dra politikken inn på min blogg, men nå som det snart er valg vil jeg gjerne skrive hva jeg personlig mener.

Først å fremst så er jeg selv SVer, #DerforStemmerJegSV: Miljø, heldsags skolen, et varmt og trygt samfunn. Redd Førdefjorden. Og ellers meget enig med det som står i arbeidsprogrammet på SV.no

Stemmer SV

Jeg liker ikke kritisere andre partier for da gir jeg de gratis oppmerksomhet, men… Jeg har en høne å plukke med FRP. Tilbake i 2010 uttalte Per Sandberg seg om at «Offrene nærmest er glemt» i forhold til min sak på P4 17.30 sending, dere klarte fint glemme deres eget offer like etterpå i partiet. Dere har nå sittet 4 år i Regjering og fortsatt ikke gjort det stort bedre for de som er fornærmet. Jeg mener det er rett å opplyse almenheten om saken da de som skal stemme må se an hva slags holdninger og endringer man må få til i samfunnet som ganger alle. Synes dere at det er greit at mange av skattebetalernes penger går rett i dass? Det nytter ikke ta inn for så overforbruke nytteløst. En meningsløs sirkel og taperen vel det blir alle.

Så vil jeg be deg om å bruke stemmeretten din. Helst stem SV, men du bør helst stemme på det partiet du selv er mest enig med, ellers går du imot deg selv også sitter du jatter og kjekler med at partiet ditt ikke er enig med deg likevel… BRUK STEMMERETTEN DIN ❤ Du teller like mye som alle andre. Det kan tilslutt bety om partiet ditt kommer inn eller blir ute av Stortinget til høsten…

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Alle siste innlegg på Norsk, Offentlige saker, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s