En Terrorist uten kuler og krutt, menneskeverdet?

… det hjelper kanskje ikke være sint, men jeg er sint, skuffa etc…

Jeg prøver forstå hvorfor det er så sabla vanskelig å forstå hvordan det er å bli mishandla og torturert? Har jeg ikke forklart det godt nok? Likevel så makter man ikke endre på besøksforbud loven til å bli varig med oppholdsforbud i bostedskommunen. Hva får dere til å tro at en overgriper endrer seg? Eller hva får en til å ville tro at en fornærmet ville si det er greit å måtte ha ens overgriper gående nært innpå en igjen? Har ikke historien vist seg gjeldene nok til nå? Jeg finner meg ihvertfall ikke i at han skal ha en rett å ferdes fritt der jeg bor! Og heller ikke finner jeg meg i å måtte flytte Norge rundt! Skal jeg søke asyl i et annet land? Humrer! Det vil se særlig godt ut for den Norske stat, at statsborgere fra Norge må søke asyl i andre land…

Se til å fjern han herfra nå!

En terrorist er en terrorist om han har kuler og krutt eller bedriver terrorisering av ett menneske sin kropp i årevis.  Er ikke vi like mye verd som menneske? Hvorfor sitter da ikke terroristen som terroriserte kroppen min fortsatt i fengsel eller blir fradømt retten til å ferdes i nærheten av meg igjen? Og ja jeg er ikke den eneste om har det slik. Det er sjukt galskap å forvente at det skal være akseptabelt at overgripere skal ha en rett å ferdes i nærheten av de som de har krenket.

Denne terroriseringa han bedriver med sitt nærvær nå er like eller kanskje mer terroriserende enn da han terroriserte kroppen fysisk. Retraumatisering er faktisk veldig grusomt å oppleve, og hver 14 dag er terrorisering med type seigdrap. Har faktisk nok med takle det dagligdagse som skjer i hjemmet der han faktisk ikke er en gang.

Hva har skjedd med menneskeverdet?

Les også om: Den stille terroren…

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv, Offentlige saker, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 svar til En Terrorist uten kuler og krutt, menneskeverdet?

  1. Tilbaketråkk: Tukler med menneskeverdet | Space for Janne Helen

  2. Tilbaketråkk: Tampers with the human dignity | Space for Janne Helen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s