Ei bok verdt å lese

Ikveld har jeg brukt 3 timer på å lese boken til Annett Berntsberg Eck, «Jakten På En Overgriper». Brutalt fortalt med noe å gjenkjenne seg i som utsatt. At voksne ikke reagerer gjør det så voldsomt og utløser masse i en. Fikk vondt i magen og satt plutselig å strigråt med hendene hardt rundt hodet…

Ei flott dame som har overlevd og vært med å påvirke rettsystemet og pådriver for å fått fjernet foreldelsesfristen for overgrep og drap på barn. Ingen overgripere kan være trygge lenger på å slippe unna.

Selv ramlet jeg utenom med lusne 4 måneder forsent å anmelde ett drapsforsøk som min overgriper utsatte meg for, derfor er jeg veldig glad for at denne fristen ble fjernet slik at de som kommer etter oss ikke skal oppleve å aldri få prøvd saken sin for retten å se sin overgriper bli dømt. Han ble dømt for endel av de seksuelle overgrepene før jeg anmeldte han for drapsforsøk, så det var en halv seier likevel.

Dette er ei bok verdt å lese

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Bøker, Ukategorisert og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s