Ei bok verdt å lese

Ikveld har jeg brukt 3 timer på å lese boken til Annett Berntsberg Eck, “Jakten På En Overgriper”. Brutalt fortalt med noe å gjenkjenne seg i som utsatt. At voksne ikke reagerer gjør det så voldsomt og utløser masse i en. Fikk vondt i magen og satt plutselig å strigråt med hendene hardt rundt hodet…

Ei flott dame som har overlevd og vært med å påvirke rettsystemet og pådriver for å fått fjernet foreldelsesfristen for overgrep og drap på barn. Ingen overgripere kan være trygge lenger på å slippe unna.

Selv ramlet jeg utenom med lusne 4 måneder forsent å anmelde ett drapsforsøk som min overgriper utsatte meg for, derfor er jeg veldig glad for at denne fristen ble fjernet slik at de som kommer etter oss ikke skal oppleve å aldri få prøvd saken sin for retten å se sin overgriper bli dømt. Han ble dømt for endel av de seksuelle overgrepene før jeg anmeldte han for drapsforsøk, så det var en halv seier likevel.

Dette er ei bok verdt å lese

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Bøker, Ukategorisert and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s