Fikser hull både her å der…

Vel det ble litt for vondt i tennene tilslutt, slik at det påvirket både søvn og MSen. Så jeg ble bare nødt til å gå til tannlegen, den store skrekkens tannlegen :-O Det funket bra med musikk i ørene så jeg overlevde “torturen”, ja det er ikke helt trivelig å sitte i den stolen og høre duringa og kjenne dirringa i hele kroppen når borret jobbet på inni der… Og de digre nålene og stikket det fiksa e med å klipe meg i låret så e ikke kjente stikkene. (kan anbefales å prøve om du har sånn sprøytestrekk som meg),,, Det e kanskje tanken at det faktisk er inne i munnen din de holder på som skaper den store skrekken ? Uansett det er litt mindre vondt inni der for øyeblikket, fortsatt noen hull som behøver tetting, men siden tannlegen tok sommerferie så får det bare vente inntil videre. Sover faktisk bedre 🙂

Det er litt vel skit uheldig å få hull i de beste buksene du har eller splitter ny bukse for den del…. Humre! Så i stedet for å kaste de i søpla så la jeg de til sides, men så ble det litt vel ofte å vaske de få buksene jeg hadde  som passet fortsatt. Så nål og tråd kom ut av syskrinet og buksene ble pent fikset på. Her er resultatet:

Bot Denne ble den første bota. Litt stor på ett lite hull, men det begynte spise seg utover så den bare måtte bli såpass stor.

Hjerte Bot Denne bota derimot ble jeg kjempe fornøyd med 🙂

Tetting av hull Før bota syes på må man jo sy igjen hullet. Dermed hindrer man at hullet sliter seg videre utover og man må sy på enda ei bot…

Jeg har faktisk sydd på ei bot til ei venninne også 🙂 Og ja jeg syr på gammelmåten, for hånd.

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Bilder, Håndarbeid, Janne Helen's liv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s