Trening pågår … saaakte…

Jada, e hadde så vidt rukket skrive om at treninga var igang så gikk det rett på bom stopp… Kanskje det ble litt for mye med en gang? …

MSen banket på døra med ett lite attakk også… på selveste 17 mai, god morgen 🙂 … Sitter leser avisa (litt gammelt nytt da e ligger på etterskudd å lese de). E så på glasset da e løfta det, men så gløtta e bort på avisa mens e løfta det opp til munnen, så når e så på glasset før e sku ta en slurk, wohooo det hadde blitt milkshake på veien :-O Når e satte fra meg glasset så dirra hånda uten like :-S Glad melka holdt seg i glasset, men sjokket var jo stort :-O Resten av dagen var e trøtt, sliten med hauverk og smerter i arma. E la ikke merke til flere rystelser, men dagen etter tok e kontakt med de flotte MS sykepleierene for å gi beskjed, og det endte med innleggelse, men sia e bur i by med sjukehus så fikk e hjem å sove i ega seng. Og det var likesågreit… Etter diverse undersøkelser på sjukehuset så pressa legen meg på magen å satte igang systemet. (Kan si d sånn at e hadde helst lyst legge meg på seng utendørs å sove for e vart nesten gassforgifta den natta :-P) De avgjorde neste dag at det var ikke noe alvorlig attakk som behøvde kur så de skrev meg ut. Smertene ga seg etterhvert, men CRP e fortsatt litt forhøya så noe e gærnt i systemet en plass.. Gir seg vel snart?

Planen var å delta på ungsamling for unge med MS på Oppdal, men sia kroppen gikk uti streik så hadde e ikke holdt ut med turgåing flere dager på rad, så da var d bare med tanken… Håper de hadde det kjempe kjekt de som var der 🙂

Har gått noen rolige turer rundt om her e bur, men planer om å gå en liten fjelltur snart 🙂 Frisk luft og skjønn natur e godt 🙂

… Med så masse snø i fjellet vet e ikke helt om Galdhøpiggen blir bestigelig i år uansett? … EN dag så skal e opp der uansett! 🙂

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Janne Helen's liv og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s