Ett lite nærvær og alt er rasert på nytt…

Jeg flytta på meg for å komme videre med livet mitt og for å få fred. … Men den gleden skulle vare kortvarig. Man tror man er forberedt på at hans nærvær skulle skje, men det blir man nok aldri etter slike overgrep. Veldig unødvendig Han er faktisk ilagt et besøksforbud for en grunn. Så lenge han er på jobb har han lov sies det…  Ja og rasere livet mitt uansett grunn?

Jeg var nedi byen der jeg skulle handle litt før jeg skulle hjem eter besøk på SMISO, og tidligere på dagen vært på sykehuset fått medisiner for MSen. Der går jeg plutselig på hans nærvær ca 200 meter ifra. Jeg tenker jeg skal ihvertfall ikke handle der han er, det finnes andre butikker lenger nedi byen, men jeg kommer ikke nærmere enn 100 til 50 meter ifra der han er da går jeg meg på en usynlig murvegg der kroppen låser seg, det svartner ett lite øyeblikk for øynene og jeg snur meg rundt vet ikke hvor jeg er og hva som har skjedd, det går rundt. Jeg kommer på at venninna mi er i telefonen så jeg holder meg på beina og begynne gå vekk fra stedet. Får ikke gjort det jeg skulle denne dagen, bare kommet meg hjem via drosje.

Kroppen begynte løpe maraton på innsiden og til helga var kroppen utslitt og tålte hverken lyder eller andres nærvær… Til å med barn som lekte uskyldig utenfor mitt vindu måtte jeg skygge unna under dyna for å få ro i kroppen… Jeg begynte få forfærdelige flashbacks som artet seg som det som hendte da jeg var barn. Tau som strammet rundt håndleddene, smerter i skrittet etter skarpe gjenstander, blodet som rant, hender som strammet rundt halsen, pusten som forsvant og døds stillheten som da oppstod den gangen han kvalte meg… Værste av alt jeg kunne ikke stoppe kroppens reaksjoner, de bare kom innover som en tsunami atter en gang…

Så til dags dato har jeg nå vært isolert i mer enn 2 uker. Venninna mi har fått lov være innom å overnatte og for å kutte ned på arbeidsdagen sin med 2 timer, det fikk hun dessverre ikke den første uka… Hun har måtte holde seg på avstand når hun har vært her, nærhet er utelukket for en laaang stund fremover. Det som tok laaang tid å bygge opp er nå lagt i grus…

Mangel på kunnskap og forståelse blant folk om hva overgrep gjør med et menneske eksisterer fortsatt…

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Janne Helen's liv, Overgrep. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s