Nashville Jula 2013

Endelig kommer det ett innlegg om min første tur til Nashville 😀 Drømmen gikk i oppfyllelse ❤ … Men e skulle jo egentlig ha Jonas Tom på besøk denne jula.. Slik ble det ikke etter 10 uker på traume ble d alt for tungt å skulle ha ham også. Jeg behøvde å få nye inntrykk og positiv energi så da tok jeg e avgjørelse å dra "hjem" til jul 🙂

Turen startet med fly fra Gardermoen via New York og til Nashville. D var en intens varme på Newark til å være rett før jul! Store vifter stod på, men likevel så rant svetten, og mange gikk nærmest toppløse inne på terminalen :-S Vannintaket var høyt, fly var forsinket, men kom frem tilslutt. Da vi letta fra New York fikk e et glimt av Frihetsgudinnen også 🙂

Og WOW! Det store hotellet e bodde på hadde ganske så mange rom 😀 Gaylord Opryland Resort & Convention Center Det er også mange butikker og restauranter her 🙂 Alt på et sted, også kort til Grand Ole Opry 🙂 – (Noe e dessverre ikke fikk med meg denne gangen da.)

E kom frem Mandag 23 Desember om kvelden. Hotell med badekar 😀 Diger seng for lille meg og Pusur 🙂 Og der var CMT på TVen 😀

Pusur 5

E dro nedi byen på sightseeing å så meg litt rundt den 25. D var så klart lite folk i gatene denne dagen d var jo amerikas julaften 🙂 Så stille og rolig, akkurat passe for meg 🙂 D vart litt shopping av gaver og suvernirer.

Nashville 3

D var mye avslapping og CMT sjåing på TVn. E var jo tross alt sliten etter 10 harde uker og lang reise. Målet med turen var å komme bort, oppleve drømmen med Nashville og amerikansk jul og det fikk jeg 🙂 Uten snø da.

Pusur 3

Ei venninne fra FarmTown kom faktisk på hotellet for noen dager 🙂 Vi tok en tur på shopping så e fikk kjøpt meg en ekstra koffert og boots 🙂 Senere dro vi ned til Nashville og var innom Johnny Cash Museet 🙂 Vi var også med hest å kjerre på rundtur i julehagen til Hotellet 🙂 Også innendørs var hotellet massvit stort med plass til over 3000 gjester :-O Til å med ei egen elv med noen fosser rundt om. Båt som gikk rundtur på elva å var vi med. Der var ei stilig vannfontene som skifta farger og hadde show ett par ganger i døgnet 🙂 Mange fine juletre var også pyntet opp staselig på amerikansk vis 🙂

Cash museet 13

GOR julepynt ute 1

GOR innendørs 2

Vannfontene m lys 1

Vannfontene m lys 2

Vannfontene m lys 3

Vannfontene m lys 8

Juletre GOR 8 (2)

På hjemturen 28/29 ble det reise via Chicago, Danmark før Oslo. Tootsies bar på Nashville flyplassen fikk e med meg T-skjorte og livemusikk 🙂 Fikk noen nydelig bilder av Skylinen til Chicago da 🙂 Tok tog til Oppdal og buss hjem derfra.

Chicago 2

Alt i alt en vellykket tur, uten stress og tok meg tid til å oppleve det jeg maktet 🙂 ❤ Man kan alltids reise tilbake igjen 😉

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Reise and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s