10 nye uker på Traumeenheten for seksuelt misbrukte

Ja jeg vet det er litt sent nå, men har hatt nok med flytting etc. NÅ kommer det endelig.

Det var hardt å skulle ta til med traume jobbing igjen. Å være så nære innpå alt det som er så vondt å vanskelig, traumatiserende. Men de på traume enheten vet hva de holder på med, mye erfaring og god ivaretakelse. Det var en plass jeg følte meg trygg på ❤

Planen var å jobbe med sinne, jeg skulle tillate meg å være sint å få det ut i trygge rammer. E endte opp med å være mer irritert på det meste og holdt meg for det meste for meg selv. Jobbet hardt i samtalene. Men e fikk også jobbet med fysioterapien og det å tillate at en annen skulle få ta i meg og massere meg. Det tok tid og tilvenning. … E må bare si at e har fortsatt ikke snart 6 mnd etter endt opphold ikke begynt med fysioterapi behandling… E bør siden MSen begynner trøble mer mens e står uten medisin på toppen…

Jeg jobbet hardt mens jeg var der, i gruppene og sosialisering med personalet og de som e var på gruppe med. Noen bursdagsfeiringer ble det og sjokolade fontena var en hit 🙂 E fikk 2 gratisbilletter til å dra på Konsert med The Band Perry i Olavshallen, det var råbra! 🙂

E reiste hver helg hjem for å pakke, siden e skulle flytte på Nyåret. Var en tur i Høyanger, i Sogn og Fjordane også gikk trapper den første helgen 🙂

E sitter igjen med at hardt arbeid nyttet, som sist opphold også gjorde. Så klart man blir sliten og man kommer nedi ei dump mens man jobber og skulle helst hatt ett hull å gjemt seg i… Men kom meg gjennom det sterkere. Man lærer så mye om seg selv og overlevelsen man har etter å gått igjennom slike ting som jeg har. Vi er dessverre så sabla mange som opplever det 😦 Historiene våres er meget forskjellige og vi er ulikt påvirket, men mange av skadene kan oppleves veldig like…

På Betania Malvik får vi oppleve trygghet og vi får lov å ta den tiden vi behøver for å åpne opp og bearbeide traumene våre, og flere som meg er tilbake mer enn en gang. Her tåler de historiene våres, vi får lov å snakke om alt det vonde vi har opplevd og møtt med medmenneskelighet ❤

Tusen takk til alle som deltok og ansatte for 10 tøffe og vonde uker med medmenneskelighet og støtte ❤

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s