MS ett herk å leve med…

Ja jeg hadde det helt suuupert etter at jeg hadde besøk av gutten min og hoppa i fallskjerm 😀

… Inntil at e ble liggende med feber en ukes tid :-/ Det er som sagt leeenge å ha feber. Ble tilslutt lagt inn på nevrologisk, da e også begynte føle mer tinglinger i høyre hånd og nedover foten slik e har i venstre hånda.. Har ikke lyst å miste foten på samme måte som den. Men e kjente også smerter i magen og i ryggen så alt ble litt difust for legene å stille diagnose på meg :-/ Så det ble full sjekk fra MR, røntgen og slik spinalpunskjon i ryggen. Ja til å med GU ble gjort… (Noe som må utredes nærmere på St.Olavs mens jeg er på traumeopphold også..).

Det endte med MS attakk, men ikke noe aktiv MS sykdom ble påvist på MR, psedonym attak kalte de det. Nå er jeg ferdig med Tysabri for 3 mnd, inntil e ska begynne på noe annet i januar. Jeg lå en uke på nevrologen der gikk e gjennom 1 kur med intravenøst, og en annen tabblettkur som e ska fortsette med i 3 måneder. Den kuren gjør meg litt ør i hodet innimellom :-/ Noen stive muskler må også mykes opp, det skal ikke by på problemer. E har jo gått idrett og lært uttøyningsmetoder, i tillegg til noen nye som e lærte av fysioen på sykehuset. Det er bare å huske gjøre det som kan være litt.. 🙂

Jeg har blitt mer obs på hva jeg må passe på i henhold til MSen også er jeg mer tryggere på dialog med legene. Noe bra kom ut av elendigheta med å være på sykehus likevel.

Første dagene så stabbet e bare fremover, syntest selv det var flaut, for ellers når e gikk i bygatene så flaug e jo forbi de fleste, men plutselig så gikk det i slow motion og de suste forbi meg :-/ Jeg selv følte meg bra, men kroppen gikk ikke i samme tempo.. Den er nesten tilbake i gjenge igjen nå. Må bare være litt obs på at beina plutselig har lyst å gå ned i knestående, heeh nei altså ikke noen ring i min lomme 😛 Å jeg ber ikke om noe som helst heller! Det er bare kroppen som ikke helt henger ihop lenger..

Er spent på hva slags medisiner jeg ender opp med i januar nå da 🙂

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Janne Helen's liv and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s