Tandemhopp for overgrepsutsatte – Hjelp oss ved å sponse hoppene

Jeg har meldt meg på dette arrangementet :-O Hjelpes!!!

Du finner mer informasjon på FB: https://www.facebook.com/events/335740026560052/
Her finner du informasjon om initiativtaker Ida Marie Lee og kontonr, etc.

Hoppet koster 4000 Kr. Som dere vet så har jeg ikke all verden med inntekt som uføretrygdet.. Men jeg har fått litt hjelp på veien så langt fra SMISO M&R (1500Kr), og 1000 Kr som jeg har fått låne. Så da mangler jeg knappe 1500 Kr for å få realisert hoppet mitt :-O 🙂

Meeen det er ikke bare meg som skal hoppe og som trenger sponsorer. Så langt er det 5 påmeldt og kun innsamlet nok til ett halvt hopp, (utenom det jeg har fått skrapt sammen).

Hvorfor er så dette så innmari viktig for meg? Vel, jeg har en langvarig plan og ønske om å få ta AFF kurs så jeg får hoppe alene en gang i fremtiden, men må uansett hoppe Tandem først. Så lenge jeg rekker å hoppe alene før jeg forlater verden er jeg glad, kan jo godt hende det ikke skjer før jeg er vel godt over 50.. Hvem vet 🙂 Men det er ett livsmål for meg. Akkurat nå er Tandemhoppet viktig for meg på mange måter, siden gutten min er på sommerbesøk så får han også se mamma dale fra oven 🙂 Meen enda viktigere så handler det om at min overgriper faktisk er utdannet pilot, så da kan det være ekstra befriende å hoppe ifra “ham” utfra et fly! – Altså aldri i livet om jeg skal være i hans nærvær der han flyr flyet igjen nei!!! Kanskje mye av de problemene han har skapt i kroppen min forsvinner iløpet av hoppet? Terapihopp i særklasse, ihvertfall for min del.

Om du har råd til noen kroner i sponsing ber jeg deg finne veien inn på FB og finner kontodetaljer der. Alle monner drar, dessuten du hjelper ikke bare meg, men enda flere som har behov for frigjørelse ved et Tandemhopp etter overgrep og voldtekt 🙂 På forhånd tuuuusen takk for hjelp det setter vi stor pris på ❤ – Om du ikke er på FB kan du ta kontakt med meg pr e-post: janne_helen_tommervag@live.no og merk e-posten Tandemhopp

Hoppende glad og hopper i det :-O 😀

Oppdatert informasjon 27.7.2013:
Jeg har fått bekreftet at jeg får nok til å hoppe Tandemhoppet 😀 Tuuusen takk for all hjelpa 😀
Dato for hoppet kommer senere.

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Janne Helen's liv, Mine lesere, Offentlige saker. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s