Jeg er fortsatt her

Jeg har ikke vært her på en stund. Er fortsatt i live og har det greit nok.

Jeg stoppet å skrive her fordi jeg fikk problemer å forholde meg til 2 ting. Begge tunge å bære..
1. Jeg leverte søknad om uføretrygd i november. Fikk det innvilget i mai 2013. Jeg vil gjøre mitt beste  komme tilbake til arbeidslivet for dette er bare en nedtur for meg.. Ikke ett valg jeg liker i det hele tatt! Føler meg som en som har feilet i livet..
2. Omtrent på samme tid fikk jeg også vite at den misbrukende, torturisten av en tulling til overgriper skulle bli løslatt fra fengsel allerede i mars 2013 :-O … Han har gjort tida si, alt er borte, mens kroppen min er fanget med syndene hans.. URETTFERDIG!!!

Jeg dro på camping sist måned og møtte kameraten min. Jeg gikk til å med ut og tok meg en drink, jøss ja JEG drakk min alle første drink ute (som jeg betalte for selv), jeg har blitt på spandert martini en gang, men det likte jeg dessverre ikke. Drikke smaken min er konjakk. Åja noen har også spandert på meg pære cider og øl. Øl er ikke min greie, bortsett fra vørterøl. Pære cider var ikke så værst på smak. … Nok om mine drikke vaner det var bare 1 for nå, tror ikke jeg vil gjøre det til vane, heeh.. Hauverket som kommer etterpå hvordan takler fyllikene det ? .. Vane?

Hadde en alle tiders bursdagsfeiring 😀 Sjokolade fontena funka fortsatt perfekt 😀 Mest av alt alle vennene som kom og gjorde dagen min helt toppers, tusen takk til DEG 😀

Jeg vil gjøre mitt beste til å få til å la fortiden til å bare være fortid, å gi slipp er tingen.. Letter sagt enn gjort, men bare JEG kan gjøre det sååå pass på her kommer Janne Helen!

HA ha, ikke så kjappt, ikke så raskt, jeg er en skilpadde det bør dere vite nå 😛 … Bare følg med skilpadda går veien den snakker om, den saaakte vanlige veien 😀 Jeg vil komme meg DIT 😀

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Janne Helen's liv and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s