Fredags KRISE, NRK sender ingen krim!

Åh grrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!! Sinna meg, skuffa meg og buhuuuuuu!!!!

Tenk jeg ser kun ETT program fast i uka og nå har de skrota det :-O Virker det som ihvertfall. Det har først å fremst vært VM sist måned, en engangs hendelse tenker jeg da. Greit nok DET kan jeg leve med, men pinnadø så kommer det ENDA mer sport på fredagen når det skal være fredags krim :-O

Sist fredag var det 100 års jubileet til stemmerettigheten til kvinnene, ja æres bør det, men krimmen kunne da bli sendt ETTERPÅ? Til informasjon hadde jeg vært på markeringa her i byen. Hadde kjøpt med Pizza og hadde besøk som ventet på dele på og kose oss til Fredags krim, men nei der var det Gro som kom på talerstolen. Besøket gikk å tok seg en blås mens jeg rev meg i håret samtidig som jeg prøvde få med meg hva Gro egentlig snakket om.. Jeg skulle se på krim det var hodet mitt kanalisert inn på også. Det ble satt på en film i stedet… Ikke helt krim relatert, men underholdende. Hadde vi fått med oss omrokeringa av sendeskjema skulle vi ha lånt en krimfilm i stedet..

Ja jeg har fått med meg at Kalde Spor sendes tidligere i uka, men det er ikke fredag. Ikke samme følelsen av helg lenger uten fredags krim… Hadde jeg hatt råd hadde jeg kjøpt meg krim serier på dvd boks i stedet. Da blir ikke NRK sett på i det hele tatt, haha.. Det er vel helst seere dere vil ha er det ikke?

I kveld kjøres det hundeløp. Håpløst! Er den nye NRK sjefen sports frelst??? Hva med oss som ser frem til Fredagen og Krim, noe som har vært siden jeg var født minst. Derrick, Lov og rett i LA og hva var den andre nå igjen.. Jo Bergerac var det. Kanskje flere? …

Hva er det NRK tenker på? Rokke med et slikt fast innslag på fredagene???

Kan jeg kreve pengene mine tilbake for vare ikke levert som normalt? Har jeg som kunde fått skriftlig informasjon at de skulle forandre på sendeskjema? Eller står det noe sted i en kontrakt etc at de forbeholder seg retten til å sende hva som helst når som helst eller at all skriftlig informasjon innebærer å følge med TV guiden?

Krise er det ihvertfall, jeg må se hva jeg har i skapet av krimfilm å sette på i kveld.. Jeg glorer ihvertfall ikke på noe Hundeløp, stakkars hunder ❤

Vurderer å selge TVn og slutte betale på noe jeg ikke får. Det er best de sender Krim i påska hvis ikke tar jeg meg en tur til hovedstaden og da er jeg ikke blid!… Send krim eller gi meg pengene tilbake!

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, I media and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s