Midnattstur over Tustnafjellene 22/23 Juni 2012

Vi var en gruppe på ca 30 som gikk denne fantastisk flotte natt turen. Å se både solnedgangen og soloppgangen iløpet av noen få timer. Helt fantastisk flott opplevelse og mest av alt overveldende perfekt vær 😀

Søvn klatring…

Den rette veien

Solen bryter opp

Jeg må legge til at jeg ble å vandre bakerst tilslutt, flere tilbudte seg å bære sekken min og gjorde det også, men jeg måtte fortelle dem at jeg ville ikke gå noe raskere om de bar på den. Så fikk den tilslutt tilbake og vandret videre. Jeg rakk alle toppene i tide for matpause, solnedgangen og soloppgangen. Det er ikke tiden det tar å nå alle toppene som betyr noe, men at du faktisk når dem som teller 😉

Anbefaler andre til å ta denne turen som samler folk hvert år til å gå sammen 🙂 … Jeg kan ikke si at været vil være det samme hvert år, men jeg var heldig dette året!

Tusen takk til alle som gikk denne turen i år 😀 Uforglemmelig ❤

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Bilder, Fjelltur maraton, Natur and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s