Midnattstur over Tustnafjellene 22/23 Juni 2012

Vi var en gruppe på ca 30 som gikk denne fantastisk flotte natt turen. Å se både solnedgangen og soloppgangen iløpet av noen få timer. Helt fantastisk flott opplevelse og mest av alt overveldende perfekt vær 😀

Søvn klatring…

Den rette veien

Solen bryter opp

Jeg må legge til at jeg ble å vandre bakerst tilslutt, flere tilbudte seg å bære sekken min og gjorde det også, men jeg måtte fortelle dem at jeg ville ikke gå noe raskere om de bar på den. Så fikk den tilslutt tilbake og vandret videre. Jeg rakk alle toppene i tide for matpause, solnedgangen og soloppgangen. Det er ikke tiden det tar å nå alle toppene som betyr noe, men at du faktisk når dem som teller 😉

Anbefaler andre til å ta denne turen som samler folk hvert år til å gå sammen 🙂 … Jeg kan ikke si at været vil være det samme hvert år, men jeg var heldig dette året!

Tusen takk til alle som gikk denne turen i år 😀 Uforglemmelig ❤

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Alle siste innlegg på Norsk, Bilder, Fjelltur maraton, Natur og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s