Spørsmål August 2012

Det er en stund siden jeg hadde blogg post der dere kan spørre spørsmål.

Så spør i vei.

Ett spørsmål til mine lesere:
Hva brakte deg til bloggen min?

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Hvordan har DU det - Spørsmål and tagged . Bookmark the permalink.

6 Responses to Spørsmål August 2012

 1. Jeg begynte å lese bloggen din etter du la igjen en kommentar hos meg mars i fjor. Jeg leser ikke alle innleggene, for mange av de blir for sterke, men så kommer innlegg som det forrige som ikke er skumle og da leser jeg.

  • Janne Helen says:

   Takk for svar Melivetpaasleep 🙂 Så bra at du klarer passe på deg selv ❤ Det er viktig det. Forstår at noen innlegg er litt for sterke å lese 😦 Det var livet mitt… Men jeg har noen gode stunder innimellom så bloggen ikke bare blir ei suppe av bare ondskap, for livet mitt har så masse mer også ❤

 2. LL says:

  Jeg kom over bloggen din og FB-siden gjennom en venninne (vi kommer nesten fra samme sted som deg). Leser fordi jeg jobber i psykiatrien og trenger å lære, det er viktig å bli påminnet hvor viktig det er å BRY SEG.
  Spørsmål til deg Janne Helen: Har du vurdert å gå til sjelesorg i kristen regi? Eller har dine opplevelser brakt med så mye skuffelse at du ikke kan tro på en Gud?

  • Janne Helen says:

   Takk for svar LL 😀 Læring er viktig i alle ledd. Så fint at bloggen kan komme til nytte 🙂

   Jeg gikk til prest rundt tiden etter at jeg ble skilt, men gikk også i terapi hos psykolog på samme tiden. Jeg har valgt å fortsette terapien hos psykolog da det er dette som fungerer best for meg. Troen på en Gud forsvant etterhvert med årene..

 3. Therese says:

  Jeg husker ikke hva som brakte meg til bloggen din, men en ting vet at vi kom på samme gruppe på traumeenheten.

  Spørsmål: Hvordan ser en helt vanlig dag ut for deg?

  Klemmer i massevis ❤

  • Janne Helen says:

   Kan hende jeg skrev om bakinga mi heeh, jeg drev å delte noen bilder av de ostesmørbrøda til Tine 😉 Ikke mine! Heeh!! Tine si oppskrift 😉

   En helt vanlig dag.. Må være å stå opp, lufte, hente avisa i postkassen, lage frokost å lese avis til, sammen med å nyte utsikta fra Vinduet mitt. Deretter så er det vel sjekke e-post, lese aftenposten på nettet og farme litt på FarmTown på FB for å lette hodet :-S

   Hente post, noen dager ja, når jeg får til å gå ut :-S Ikke alltid like lett, men det blir bedre med tiden. Kjevlen er god å ha, men ikke alltid nok..

   Rydde og vaske klær og gulv innimellom. Noen fjellturer av å til også, eller ned til Klubba.

   For det meste så farmer jeg, det hjelper på konsentrasjon og trene hjernen og klarer fungere bedre sosialt også, litt etterhvert.. Kan bli litt sene netter av å til :-S Hurtigruta som kommer og går ble jo en vane å være våken i halv 2 tida å få med seg. Vanskelig å legge om til kl 23 vinterstid da :-S

   Takk for at du spør Therese ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s