MS er noe herk!

Jeg liker ikke disse opp og nedturene den gir meg :-S I helgen sprang jeg meg på en “murvegg”. Det begynte i går kveld med svimmelhet og ørhet, og det holdt meg våken så det ble lite med søvn sist natt :-S Derfor det tidlige morgenbildet, sover for det meste på den tiden..

Prøvde å kontakte legen min på sykehuset, men de hadde en travel dag så hun fikk bare en lapp med beskjed å ringe meg tilbake. Men ingen tlf fikk jeg. Like så greit siden jeg har kjent meg bedre utover kvelden og klarte gå meg en rask tur ned til hurtigbåt kaia og sitte på en benk. Frisk luft hjelper jo masse.

.. Håper bare at det ikke kommer tilbake iløpet av natta igjen :-S Vil ikke ha flere attakker, eller verre den fryktede PML infeksjonen :-S

Tror ikke jeg kommer over legens kommentar angående at MS var den siste sykdommen hun ville likt å ha, verre enn kreft og andre sykdommer :-O .. Skål og hæla i taket sier jeg bare 😛 Jeg er dødsdømt, takker!

.. Men jeg synes selv å ha håndtert diagnoseringen veldig bra, siden jeg ikke hverken tenkte over det eller bekymret meg noe særlig.. inntil 3 år senere da jeg fikk et nytt attakk. Har jo vært opptatt med andre ting i livet, som jeg selv synes er 10 ganger verre enn MSen igjen.. Det er det å møte på andre MS pasienter som har vært hardt.. Se hvordan de sliter, og de forteller meg, ikke noen gode nyheter ihvertfall :-S Jeg er heldig som ikke er så påvirket av den enda.

Føles som jeg har blitt kjørt over av ei vei valse og overlevd det mer enn en gang. Enda flere av dem på vei?

Legen ringte i morges og jeg ble mer forvirret enn noensinne :-S Det var hverken allergi eller MS symptomer, likevel om at svimmelhet og ørhet er et symptom å overvåke ? Ehh, kroppens mysterium…

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv and tagged . Bookmark the permalink.

6 Responses to MS er noe herk!

 1. vondt å lese at du sliter med denne sykdommen 😦

  Klemme ❤

 2. Sender deg bare en klem jeg, vennen <3<3<3
  Dumt at du skal slite med dette også.. <3<3<3

 3. Stein Ove Brattbakken says:

  MS er no jævla Driiit på alle mulige måter😖🔫er 33 år ung selv og har fått denna møkka tredd nedover skallen!!! Jobbet 170% inntil en dag da beina plutselig ikke funket😳 Har jo merket symptomer igjennom mange år,men har valgt at “det går over”😏 Til min store forundring så gjorde det ikke det vettu😁 bremsemedisiner fungerte ikke,så hvorfor ikke da kjøre på med stamcelle???JOOO,legemiddelindustrien skal ha sitt samt at Pottitnorge “tør” ikke ta sjansen😲🔫 unnskyld uttrykket,men FYYYY FAAAE…..

  • Janne Helen says:

   Trist at du også fikk denne dritsjukdommen 😦 Veldig synd at bremsemedisin ikke hjelper deg 😦 Jeg har vært heldig å fått Tysabri som så langt skal være den beste bremsemedisinen, Men det betyr ikke at den stopper sykdommen, bare bremser utviklingen av den…

   Når det gjelder Stamcelle behandling så har helse vest fått økt bevilgning til å behandle en stor del flere av oss, men det er kun de med størst sjanse til bedring og kan komme tilbake til arbeidslivet som mest sannsynlig får det… Selv stamcellebeh. er ikke en vunderkur, all medisin har sine bieffekter. Ja jeg skulle også gjerne blitt frisk, men vi er så mange…

   God bedring Stein Ove 🙂 Og ja det er lov å være sint!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s