Har pustet på pusterommet på traume i 3 uker…

Er nå vel tilbake i baillbyen 🙂

For vel 3 uker siden satte jeg meg på bussen til Trondheim og til Malvik for å være på traumeenheten for seksuelt misbrukte. For oss som har vært på 10 ukers finnes det ett kortere 3 ukers pusteroms opphold i krisetider..

Under oppholdet fikk jeg jobbet masse og heldigvis fikk jeg også 5 psykolog timer med meg 🙂 De hjalp meg mest ❤ Men samværet med andre brukere gjorde også godt, for der kunne jeg være meg selv uten å måtte holde igjen så masse av alt. Det er det som aller mest sliter meg ut i hverdagen. Om jeg bare fikk det til alltid å bare være meg med altsammen… Alle de årene jeg ikke fikk snakke om det har kostet så utrolig masse, jeg tror ikke samfunnet helt forstår kompleksiteten å overleve seksuelle overgrep. Nå skal det være sagt at jeg har ikke bare det i bagasjen, en del andre overgrep ble også begått av han og andre.. Noe jeg husket under oppholdet på pusterommet, (vil dele mer under min overgrep historie etterhvert)..

Jeg rakk å treffe bestevenninna mi i Trondheim noen ganger også 🙂 Besøk på Nidar sjokolade utsalget og cupcakes cafe 🙂

Ellers så grillet vi på traume og jeg bakte noen pizzaer også under dette oppholdet.. På forhånd hadde jeg sverget til meg selv at jeg skulle ha bake fri denne gangen, men nei da, heeh.. Men så er det slik at hver gang jeg baker får jeg knadd av meg litt sinne så det er en form for terapi, også kanskje derfor folk blir så sabla mett etterpå også 😉 .. Så lenge folk ikke blir sinte av å spise den da :-O

Alt i alt, pusterommet hjelper en å komme ut av noen akutte kriser som kan oppstå i hverdagen innimellom ❤ Håper jeg ikke får flere slike kriser, jeg vil ikke ha mer stress nå..

For my english readers using google translate: I apologize for the crap translation, as I have just tried to see what it says. I laughed so I cried, in my lanuage it all looks way too funny to be true, but in your unknowingly eyes it sounds very tragic.. Like, society don’t quite understand the complexity of surviving sexual abuse. It isn’t your luggage, it is mine only. And no I did not hit my best friend :-O And we grilled food at the trauma unit, not the trauma :-O .. And in the end I do not want anymore stress now.. Google can give you all some wrongs so if you are unsure just ask.

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv og merket med . Bokmerk permalenken.

3 svar til Har pustet på pusterommet på traume i 3 uker…

  1. LilleRedd sier:

    *legger igjen en klem*

  2. Anita sier:

    jeg er så glad for at pusterommet hjalp deg janne helen :)) stor klem fra Anita! ps:jeg skal også dit når de åpner nå …

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s