På MS konferanse i Trondheim 3 Mai.

Reiste dagen før for å besøke bestevenninna mi og familien hennes som bor i byen 🙂 Så godt å ha henne og vite at vi er gode venner om det kan gå 3 eller 6 mnd mellom hver gang vi snakkes på tlfn eller treffes ❤ Slik er ekte venner ❤

Tok trikken i Trondheim for første gang også 🙂 Det skulle vi ha hatt i Kristiansund også 😉

Det ble en lang dag, men med kjempe bra innhold og informativt. Særlig for meg som går på medisiner. Men jeg må si meg lite fornøyd med regjeringen som mener at billigst medisiner er best for oss med MS.. Man får kjenne hvor verdifull man er, og det vet jeg ja da fra før av på grunn av familien. Penger er mer verdt en livet visstnok…

Tysabri går jeg på og får på sykehuset en gang i mndn. Det er fase 2 medisiner, da jeg begynte med Exctavia først, men måtte slutte pga. merkene som jeg fikk av sprøytene minte om overgrepene fra barndommen.. Må reise til nabobyen, og ikke nok med det haha, akkurat slik at jeg må dekke reiseutgiftene selv også..

Jeg fikk også noen gode tips om hvordan best mestre sykdommen. .. Om det bare fantes like gode råd for hvordan mestre overgrepsfortiden også? Jeg mestrer sykdommen sabla godt, det er den andre delen som ødelegger for meg.

Om noen har spørsmål angående sykdommen er det bare å komme med de her, skal svare så godt jeg kan. Det meste ligger jo på MS sidene uansett.

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv og merket med . Bokmerk permalenken.

2 svar til På MS konferanse i Trondheim 3 Mai.

 1. Det er rett og slett utrolig trist at du ikke kan få den beste medisinen som finnes! Jeg skjønner godt at ting kan minne om overgrep og at man må finne andre løsninger, bra det fins.

  Håper du får en fin kveld, klemmer ❤

  • Janne Helen sier:

   Jeg følger spent med på hun som betaler 700 000 kroner selv for å få stamcelle behandling i Sverige :-O Det er det beste man kan få, men det innebærer høy risiko.. Men det gjør det med Tysabri også, der kan jeg få PML og ende med alvorlig uførhet eller død.. Så det er blodig alvor å være syk å ta imot medisiner for MS.

   Takker har kost med meg med DVD film og hjemmelaget pizza ❤ Klem tilbake ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s