Skulle ha vært skallet..

Jeg har noen små beviser at overgrepene og overgriperen ikke har vunnet og jeg har vært sterkere enn han.

Mang en gang har jeg tenkt at jeg helst burde ha klipt bort alt hår på hodet, vært skallet. Han stakk jo hårbørste inn både fremme og bak.. Tanken på smertene er jo forferdelige. Har mistet tellingen på hvor mange hårbørster jeg har kastet i søppla på grunn av det, og ødelagt i sinne. Og dager håret bare er ett stort bustetroll fordi jeg orker ikke tanken på å holde den børsta i hånden min.. Nå har håret blitt langt nok igjen så jeg kan ha det i fletter og få laget bølger i det, og da slipper jeg unna noen dager med å dra børsten i håret. Kort hår er noe jeg ikke trives i, så skallet blir jeg nok ikke

 

20160722_102353

20160722_133117


                                             20160820_161158

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Overgrep. Bookmark the permalink.

2 Responses to Skulle ha vært skallet..

  1. Så fint hår du har!! Klem ❤

    • Janne Helen says:

      Takk for det ❤

      Jeg elsker det når det kiler på ryggen eller omkranser ansiktet når jeg aller helst vil gjemme meg bort. Eller når det blåser i vinden 🙂 Det er herlig med langt hår 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s