Til mine friere <3

Ok, min lille gutt .. ja du har skapt mamma hodebry! For mamma vil egentlig ikke ha noen frierier.. Men du vil ha en stefar.. Jeg kan ikke bare ta EN liksom.. For det er komplisert å bli glad i en mann.. Også heeh mannen må jo være glad i mora di også da kjære sønn ❤

Jeg har noen utfordringer til de som har lyst å prøve seg. Men dere er advart! Om du synes jeg driver lureri eller er vanskelig dame å nærme seg så er det ikke noe lureri. Jeg er faktisk vanskelig å komme nær. For noen som synes å tro at jeg er lesbisk dere går på ei dør og nasen blir blå, for jeg liker mannfolk. Det er det å skulle stole på som er strevsomt, og faktisk så er det noe vesentlige ting som er viktige for MEG, men som alle ser ut til å overse…

1 Jeg har ei gåte: Spør meg det riktige spørsmålet. Det har ikke ja eller nei til svar. Jeg bærer svaret og du bærer spørsmålet… For å oppklare dette så er det bare ETT spørsmål jeg er ute etter, men ingen har så langt turt spørre det. Og jeg serverer ikke det på sølvfat 😛 Mer sier jeg ikke om DEN saken. Bare begynn og still meg en haug med spørsmål 😉

2 Jeg er en person med et heftig temperament inne i meg. Du må takle det eller hold fingrene fra fatet 😛 Kanskje du er en streng soldat som ønsker å møte deg selv i døra? Jeg har jo selv min egen bagasje med traumer …

3 Ser helst at du er høy og mørk i håret og er god og rund ❤ For ærlig så liker jeg å ha noe å holde i og ta tak i. … Blonde menn bringer for mye minner om min overgriper dessverre, jeg kan finne på å våkne en morgen å denge løs på deg, så kanskje ikke lurt for de blonde/lyse i håret å prøve seg…

4 … Også er det som er viktigst, du MÅ tåle at jeg har en sønn og komme overens med ham. Heeh, det blir den tøffeste utfordringen. Og det er han som vil at mamma skal ha noen. Mamma selv føler seg forbigått og glemt.. Men hva gjør man ikke for sitt barn? … Bortsett fra å fortsette forholdet til faren, der går grensen MIN.

5 Jeg har vært utsatt for overgrep og det må du tåle takle bieffektene av, intimitet er ikke helt min greie. Det vil bety hardt arbeid for å få det til å fungere. Og du må være sterk nok som diktet mitt tilsier. Lykke til!

6 … Jeg har også sykdommen MS i bagasjen. Er heldig å ta imot medisiner som bremser opp/ hemmer utviklingen av den. Det betyr sykehus en gang i måneden..

7 Åja, om du er ute å komme til sengs så må jeg skuffe deg, du må FRI på riktig vis og bli gift før du kommer SÅ langt 😛 Om det så er du klarer, får du meg ikke til å bli med på noe religiøst bryllup, niks kirke, niks kontor, men under åpen himmel, og jeg vil ha boots og hatt til kjolen.

Såååå kjære frier, ble du skremt no? Heeeh 😉 Får ønske deg lykke til med frierferden! ❤ ❤ ❤

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv. Bookmark the permalink.

2 Responses to Til mine friere <3

 1. LilleRedd says:

  Det er alltid en fjott som ikke lar seg skremme 😛 Jeg hadde ingen planer om å bli sammen med noen, la alle kortene på bordet for å skremme han bort og 3 måneder senere var jeg forlovet og 4 år etter det gift 😛 Så det er alltid en fjott som ikke lar seg skremme 😉 Og det er jeg jo veldig glad for nå ❤

  • Janne Helen says:

   Jeg har vært vært gift før så vet om det.. Desperate mannfolk må jeg prøve styre unna. Åpenhet er jo viktig, for det handler jo om resten av livet og ikke bare en enkel sak å gå inn i.

   Er glad for at det har fungert for deg ❤

   .. fjotter kan jo holde seg unna 😛

   En mann som vet hva han vil og aksepterer meg og det som er viktig for meg. .. Han vil nok ha sine krav han også, en utfordring. Ikke en som drasser på moren sin og ikke må ha en som styrer med alt for en..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s