Julemiddag til overs i Mars

Idag har jeg laget en porsjon julemiddag fra det som var til overs etter julen. Åja nå forstår jeg virkelig grunnen til at man spiser denne maten en gang i året og har noen ekstra hviledager etterpå.. Jeg har allerede tatt en liten spisepause siden jeg laget en stor porsjon med alt det ekstra tilbehøret til så klart. For hva er poenget å spise bare kjøttet? Jeg har enda en porsjon til i fryseren og den er litt større enn denne. Tror jeg må lage den litt tidligere på dagen neste gang ellers blir det å spise mens jeg sover..

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Fra Janne Helens kjøkken and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Julemiddag til overs i Mars

 1. veslejente says:

  Stilig!
  Jeg har spist julemiddag på sommeren i mangfoldige plussgrader.Dvs det var strengt tatt 24.desember men der jeg var:i Zimbabwe er det høysommer på den datoen…

  • Janne Helen says:

   Vi hadde en julaften med 20 plussgrader her på Nordmøre en gang på 90 tallet. Husker jeg tok på shorts og stod på trappa og så på gradestokken og lurte på om det var feil årstid :-S … Dagen etterpå snødde det :-O

   Sikkert spennende være i Zimbabwe i julen, en opplevelse for livet 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s