Julemiddag til overs i Mars

Idag har jeg laget en porsjon julemiddag fra det som var til overs etter julen. Åja nå forstår jeg virkelig grunnen til at man spiser denne maten en gang i året og har noen ekstra hviledager etterpå.. Jeg har allerede tatt en liten spisepause siden jeg laget en stor porsjon med alt det ekstra tilbehøret til så klart. For hva er poenget å spise bare kjøttet? Jeg har enda en porsjon til i fryseren og den er litt større enn denne. Tror jeg må lage den litt tidligere på dagen neste gang ellers blir det å spise mens jeg sover..

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Alle siste innlegg på Norsk, Fra Janne Helens kjøkken og merket med . Bokmerk permalenken.

3 svar til Julemiddag til overs i Mars

 1. veslejente sier:

  Stilig!
  Jeg har spist julemiddag på sommeren i mangfoldige plussgrader.Dvs det var strengt tatt 24.desember men der jeg var:i Zimbabwe er det høysommer på den datoen…

  • Janne Helen sier:

   Vi hadde en julaften med 20 plussgrader her på Nordmøre en gang på 90 tallet. Husker jeg tok på shorts og stod på trappa og så på gradestokken og lurte på om det var feil årstid :-S … Dagen etterpå snødde det :-O

   Sikkert spennende være i Zimbabwe i julen, en opplevelse for livet 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s