Dine tanker / reaksjoner på historien min som «Karina»?

Til dere som har lest og hørt historien min som «Karina» fra media. Gjennom lokalavisen Tidens Krav, nettavisen Aftenposten og andre nettaviser. Ja også dere som hørte meg på P4’s 17.30 sending den 15 November 2010. Dette er jo en stund siden nå, men jeg vet at folk bet seg merke i den og har ikke gitt uttrykk for sine reaksjoner før jeg traff på dem i ettertid, senest i Januar.

Det må ha vært tøft å slå på radioen og høre om dette, også lese om det…

Jeg ville ha politikernes oppmerksomhet for å endre lovene. For jeg ble bokstavelig talt torturert og han fikk bare 2 år :-O … Ja jeg kjemper imot en vegg som er ugjennomtrengelig på grunn av lovene og domstolene som har skakkjørt rettferdigheten her til lands..

.. Han fikk 6 mnd mer enn i tingretten så noe nådde jeg frem med å gå ut med historien, eller ville han ha fått det uansett? …

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Alle siste innlegg på Norsk, Mine lesere. Bokmerk permalenken.

2 svar til Dine tanker / reaksjoner på historien min som «Karina»?

 1. fragile88 sier:

  så tøff du er som har stått frem sånn! Ser opp til deg for det ass!! 🙂 Har du noen linker? Kunne godt tenke meg å lest litt:) Tenker på deg ❤

  • Janne Helen sier:

   .. Det var vel mer en spontan reaksjon på straffen han fikk i tingretten som fikk meg ut i media med historien min da. Uventet at radio også plukket den opp.

   Du finne linker under «Media» til høyre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s