Dine tanker / reaksjoner på historien min som “Karina”?

Til dere som har lest og hørt historien min som “Karina” fra media. Gjennom lokalavisen Tidens Krav, nettavisen Aftenposten og andre nettaviser. Ja også dere som hørte meg på P4’s 17.30 sending den 15 November 2010. Dette er jo en stund siden nå, men jeg vet at folk bet seg merke i den og har ikke gitt uttrykk for sine reaksjoner før jeg traff på dem i ettertid, senest i Januar.

Det må ha vært tøft å slå på radioen og høre om dette, også lese om det…

Jeg ville ha politikernes oppmerksomhet for å endre lovene. For jeg ble bokstavelig talt torturert og han fikk bare 2 år :-O … Ja jeg kjemper imot en vegg som er ugjennomtrengelig på grunn av lovene og domstolene som har skakkjørt rettferdigheten her til lands..

.. Han fikk 6 mnd mer enn i tingretten så noe nådde jeg frem med å gå ut med historien, eller ville han ha fått det uansett? …

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Mine lesere. Bookmark the permalink.

2 Responses to Dine tanker / reaksjoner på historien min som “Karina”?

 1. fragile88 says:

  så tøff du er som har stått frem sånn! Ser opp til deg for det ass!! 🙂 Har du noen linker? Kunne godt tenke meg å lest litt:) Tenker på deg ❤

  • Janne Helen says:

   .. Det var vel mer en spontan reaksjon på straffen han fikk i tingretten som fikk meg ut i media med historien min da. Uventet at radio også plukket den opp.

   Du finne linker under “Media” til høyre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s