En busstur tilbake i tid

Mandag var jeg i nabobyen og fikk MS medisiner igjen. På bussturen dit skulle jeg prøve sove, men noen taker kom jo surrende og av å til så jeg ut vinduet i et lite våkent øyeblikk. Ei dame mistet kortet idet bussen stoppet og hun strevde plukke det opp igjen, litt stresset. Bussen kjørte videre og tankene kom om en bussturen langt tilbake i tid..

Jeg skulle som ungdom ta bussen og være med på ungdomsmøte en busstur 20 minutter unna der jeg bodde. Inkludert bussbytte. Idet bussen kom rundt svingen så plopp mistet jeg mine mynter i grusen og jeg stod ved et bygg 4-5 meter unna veien der bussen skulle stoppe. Jeg svettet og skulle skynde meg slik som damen gjorde, men hun hadde en annen som også skulle på bussen så hun rakk det. .. men da jeg hadde fått myntene i hånden suste bussen rett forbi :-O Da måtte jeg pent vente en time til på neste buss. Heldig, for normalt går det ikke så ofte busser på landet. Jeg la myntene i lommen min inntil bussen hadde stoppet neste gang.

Om kvelden fikk jeg jeg den torden talen fra far i huset! Da skulle jeg bare ha gått hjem igjen så hadde han sluppet hentet meg på kvelden. Jeg mistet kun 30 min av møtet, og hadde måttet ventet en halv time til møtet hadde startet først uansett også. Hjemme fristet ikke akkurat noe særlig, ja for han var jo der overgriperen.. Jeg skulle være sammen med andre ungdommer, hvor vi sang og koste oss sammen sosialt, noe jeg ikke fikk hjemme.

De små triggerene som tar deg tilbake i tid som får deg til å tenke, jeg gjorde noe for å beskytte meg selv. Det var gærnt’ det også..

Før denne historien dukket opp kom noen gode tanker og følelsen av den Janne Helen som jeg var før voldtekten og aborten.. MSN gruppen og livet som en gang var bra for en kort stund ❤ Jeg klarte leve i dag og lære, men morgendagen stoppet plutselig bare opp den dagen jeg ble voldtatt… Livet jeg aldri får tilbake, i hvert fall ikke slik det var da. Jeg likte den Janne Helen ❤ Buhu, jeg savner meg selv 😦

Jeg leste også ferdig en bra bok på bussturen hjem fra sykehuset og et raskt innomstikk på SMISO. Det stod så masse godt på humoristisk vis i den boken. Samtidig som den fortalte en historie om overgrep. Og den hadde mange tanker som kunne beskrive en del av det jeg opplever, telepati og en annen mann som sender noen gode vibrasjoner uten å ville vedkjenne seg disse i det virkelige livet… Hun hadde også vært utsatt for overgrep i barndommen, kan det ha noe med det å gjøre? …

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv. Bookmark the permalink.

2 Responses to En busstur tilbake i tid

  1. fragile88 says:

    Blir litt tom for ord, men legger igjen en stooor klem ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s