Questions January 2012

I didn’t post last month as I haven’t had any response on this from any of you, but here I leave you the option again, ask away anything… ???

Thanks in advance and hope everything is fine at your end ❤

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in All latest posts in English, How are YOU - Questions and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Questions January 2012

 1. Lille♥Vinkel says:

  Synes du er knall tøff 🙂
  Lurer på så mye…men er kanskje best å finne svarene i meg selv tror jeg.
  Jeg leste ei sånn fin setning her om dagen, oversatt enkelt blir den slik ;
  Jeg søkte ut til andre mennesker for å prøve å få dekt de behovene jeg hadde…men uansett hva jeg gjorde, sa og måter jeg oppførte meg på, så fikk jeg aldri følelsen jeg lengtet etter…Så en dag satte jeg meg ned, lyttet innover i meg selv på angsten og redselen….da hørte jeg meg selv for første gang, og jeg lyttet etter hva jeg trengte, for første gang følte jeg det jeg hadde lengtet etter…ingen andre enn meg selv kan dekke mine egne behov.

  Jeg prøver å lytte innover, finne ut hva jeg sier til meg selv hva jeg trenger…men det er så uendelig vanskelig…
  klarer du det ?

  • Janne Helen says:

   Jeg tenker jo ofte på det.Noen har jo sagt at det jeg lenger etter er å bli forstått og det er jo sant. Men det er jo noe vi alle har behov for.. At andre skal forstå en også er jo en ting som kreves utenfra og ikke innenfra igjen.

   Å forstå seg selv kan jo være en utfordring, det jobbes med hver dag.

   Mine andre behover… Vel noen ting holder man jo for seg selv, mens andre kommer ut nå og da i forskjellige sammenhenger.

   Takk for spørmålet 🙂

   PS! Husk å bruke den Norske tråden 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s