Nytt År 2012

Ønsker deg et riktig Godt Nytt År ❤

Det ble da en flott start på det nye året å våkne opp til hosting og måtte ha i seg alt av varm drikke for å unngå hel kollaps, te, varm honningmelk og varm sjokolade. Kaffe liker jeg ikke 😛 Den forkjølelsen skal IKKE få stjele så mye som ett sekund for mye av min tid! Håper den er borte i morgen, men jeg kan jo bare drømme.. Feberen er enda ustabil og jeg hoster på 3dje dagen :-S

Jeg klarte bli frisk nok til å se hodelegen i dag, for det var viktig å få sett ham etter en lang juleferie. Og jeg begynte å snakke om det aller verste som har hendt meg i livet.. Noe jeg ikke har fått lov til å snakke så mye om dette før, mest fordi folk har ikke villet høre på meg eller ikke villet vite om det.. Jeg vet at det ikke finnes noen vei utenom enn å snakke om det, forhåpentligvis så finner jeg også ut hvor erroren på hjernen min oppstod og hvordan klare rekke opp igjen trådene som skaper problemer med tenkemåtene mine :-S Jeg tror jeg allerede vet det, men må snakke meg igjennom det med hodelegen.. Det vil ta tid. Kanskje iløpet av februar er vi ferdig å snakke om det, ??? Eller etter i dag så kanskje neste år..

Jeg er i hvert fall kjempeglad for å ha klart bli enig med eksen om å dele sommererien til gutten i 2. Å ha ham like lenge. Dermed gleder jeg meg masse allerede til å ha ham i 3 uker 🙂 (Så lenge det ikke krasjer med traumebehandlingen jeg er påmeldt igjen da..).

I morgen skal jeg begynne å studere igjen, og jeg har ikke sett på boka siden dagen før jeg hentet gutten hjem til jul. Jeg tror nok at jeg kommer raskt inn i det igjen, for jeg kjenner jeg husker en god del av det jeg har lest/skrevet til nå så det må da være et godt tegn 🙂

Dette er mitt aller første år der jeg er totalt fri fra den dusten av en overgriper.. ??? På papiret og teknisk sett så er jeg det, men kroppen min og sinnet mitt vil det noensinne være fri fra det? … Tikk takk, bare tiden kan vise det…

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Nytt År 2012

 1. Høres ut som ting går din vei. Det må være en lettelse å allerede nå være enige om hvordan sommerferien skal fordeles! Mange bekymringer spart der, vil jeg tro.

  Ønsker deg et godt år, med behandlingen du skal gjennom, skolen og alt!

  • Janne Helen says:

   Noen ting går riktig ja, men det er vel ikke meningen at man skal gå igjennom livet uten hinder heller? ..

   Kjempeglad for å ha blitt enig om ihvertfall en ting med han. Ellers står jo noe i stampe.. Unnskyldninger får jeg jo servert, det er ikke noe nytt fra noen kanter..

   Har vært forkjølet med feber på 7 dagen i det nye året :-S Jippi for en bra start! Har fått antibiotikakur. Håper begynne studere igjen på mandag.

   Takk for det, og gode ønsker for deg også fremover ❤ Du strever jo med ditt du også.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s