Student igjen

Denne uken begynte jeg å studere igjen. Denne gangen tar jeg et 6 måneders kurs som ender med eksamen i Mai. Jeg studerer bedriftsøkonomi og regnskap. Jeg hadde det på reiselivs studiet også, men jeg stod ikke de gangene. Grunnet omstendighetene av terapi og lite konsentrasjon. Pluss jeg visste alt før jeg gikk inn til eksamen, men på papiret ble alt bare surr.. Husker den siste gangen jeg hadde den eksamenen da ville jeg bare stupe inn i snøen og gjemme meg bort og ikke ta den over hodet så..

Denne gangen er jeg fast bestemt at jeg skal klare stå på den og klare komme tilbake til arbeidslivet! Jeg har overlevd overgrepene, og ble endelig trodd på og fikk stoppet han.

… Det er tungt å være tilbake på skolebenken kjenner jeg. Første dagen trodde jeg hodet fikk en overlast av informasjon, alt jeg måtte ta inn. Men jeg tar et nettstudie så jeg må planlegge studiene på egen hånd og sette opp en arbeids mengde som jeg føler jeg klarer å arbeide med.

Samtidig med studiene vil jeg fortsette terapien, gå til tannlege behandlinger, ta MS medisiner og prøve være den beste moren jeg kan være til sønnen min ❤ I tillegg har jeg blitt søkt inn på enda ett traume behandlings opphold, men jeg vet ikke når det vil bli enda.

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv og merket med , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Student igjen

 1. Det er så godt å lese om folk som har en sterk indre retningssans og som ikke gir seg!
  Du har tøffe ting i livet ditt, men gir ikke opp, det er bra!

  Når det er sagt, så er det viktig at en tar hensyn til at viljen ikke kan styre alt, men at noen begrensninger gjør utfordringene ekstra vanskelige. Jeg tror det er lurt å ha det i minne slik at det ikke blir et nederlag dersom studiet i kombinasjon med alt det andre du har i livet ditt blir for mye.

  Jeg ønsker deg lykke til! Og en god adventstid med det samme.

  • Janne Helen sier:

   Må være født sta 😉

   Siden det er nettstudier jeg tar så er det viktig å legge en arbeidsplan og ha oversikt over det jeg skal igjennom. Planen over når jeg skal ha innleveringer er klare, da er det bare å jobbe seg igjennom det. Jeg har faktisk faste dager og timer siden jeg tar det igjennom nav systemet. Det kjennes godt å komme i gang igjen 🙂

   Det er også lagt opp til at det kan komme uforusette ting inn i studietiden..

   Jeg har 18 mnd å fullføre på, men satser på bestått eksamen i Mai.

   Takk for det, skal nok klare det! Og god adventstid til deg også ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s