Etter fakkeltoget, og ny start med medisiner

Det var en suksess, så klart kunne mange flere kommet å gått, men vi ble ett lite tog med politieskorte. Vi viste at vi tar avstand fra overgrep mot barn og vi vil forebygge at det skjer. Ingen barn fortjener å oppleve overgrep, men så mange som 1 av 5 opplever det, enda den dag i dag… Så vi må ALLE gjøre vår egen del for å forebygge det, ved å bli klar over det og våge stoppe det!

Dekningen av fakkeltoget gjort av lokalavisen blåste meg av stolen, jeg trodde jeg ville våkne opp til Moldes gullfest, men det var meg som ledet an fakkeltoget :-O Til å med 2 sider inni avisen var det. Jeg håper at folk ser barna og vil hjelpe dem stoppe overgrep ❤

Sist Torsdag begynte jeg å ta nye MS medisiner. Etter ett minutts infusjon var som om noen slo på en lysbryter i hodet mitt. Jeg har følt et høyt trykk/ hode verk i hodet den siste tiden og plutselig var det borte. Som om jeg hadde blitt høy i hatten, (jeg vet nå ikke hvordan det er, men det føltes som hei jeg er så fri og så lett til sinns). Det får jo folk ut av rullestolen så det er en type tøff medisin kur å gå på. Jeg er glad for at jeg får ta dem. .. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle begynne å si "ja jeg tar medisiner", så jeg tror jeg kommer til å lett glemme det slik som sist. Jeg tok jo sprøyter og en gang hos legen ble jeg spurt og jeg svarte som vanlig "nei det gjør jeg ikke", og han måtte korrigere meg "jo det gjør du for MS, hva er det som er i nålene da"… Oooppps..

Akkurat nå så føler jeg meg litt tappet for energi og hadde en skikkelig nedtur i går. Da fikk jeg meg en øye åpner hvor forskrudde folk i rundt meg hadde vært mens jeg ble utsatt for overgrep :-O … Pluss jeg må også begynne gi slipp på kampen inni meg. Den kampen om å bli trodd på, men det er ikke lett etter 27 år.. Å endelig begynne leve. Bare tanken på det gjør meg ør :-S 27 år, hva har jeg gjort på med? … Hvor har folk vært? …

Oppdatert 23.11.2011. … Ikke misforstå meg at dette gjelder alle, men kun de som fikk vite om det og faktisk likevel overså meg. De har like mye error i hodet som overgriperen min..

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Etter fakkeltoget, og ny start med medisiner

 1. veslejente says:

  Mye å kommentere her.19.11:så flott at det var oppslutning på arrangementet.I Oslo gikk jeg og vakte for meg selv.
  Medisin og ikke huske medisin,det vet jeg alt om,det å huske og ikke huske omtrent i samme setning:det er slik:overhode ikke vite og ikke vite alt.
  Ikke et menneske har vært interessert i hva jeg skjulte som barn,ikke et menneske brydde seg om et barn som var så skakkjørt som det jeg var,ikke et eneste menneske.Jeg ble slått om jeg viste reaksjon på overgrep,banket om jeg viste unormal oppførsel.
  (jeg er ikke sikker på om jeg klarer bearbeidelse,er ikke sikker på det.)

  • Janne Helen says:

   Du hadde barna i dine tanker, du gjorde noe den dagen ❤

   De medisinene jeg tar nå er intraveniøst så må på sykehus for å ta dem, jeg passer ikke på det selv. Bare må huske møte på sykehuset en gang i måneden. Og huske si ifra om nødvendig om noe skjer..

   ??? Skakkjørte barn? Eller en generasjon av mennesker som ikke så barna, eller tok barn på alvor som mennesker som trenger trygghet og beskyttelse da de ikke er i stand til det selv.. Hva er unormal oppførsel? Å være rasende sint eller innesluttet? .. Hjemme skulle vi ikke si noe, ei heller bli hørt. I stedet slått for den minste ting om det du gjorde var rett eller galt :-S

   Det er bare du som vet dine begrensninger og hva du selv vil, ingen andre ❤ Du klarer det om du vil ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s