Incest skal tales ihjel, men…

Jeg blir stadig fortalt av leger, psykologer, mennesker som jobber med barn og voksne utsatt for overgrep, og andre med samme erfaringer at vi skal snakke om det, det skal tales ihjel.

… Men hva skjer når mennesker ikke vil hverken lytte eller vite om det.. Historien min er tung og fryktelig, jeg overlevde den, jeg fikk han dømt, men jeg må leve med arrene og fakta at INGEN brydde seg med å STOPPE han når jeg til å med snakket om det og fortalte folk om det… De tillot han å fortsette å misbruke meg. Hva slags verden lever jeg i…

Mennesker vil ikke vite om incest og de skitne detaljene, fordi det er bortenfor deres forstand hva disse overgriperene er i stand til å gjøre. Også er frykt en stor grunn til at folk ikke vil vite. Og straffene de får er så uforståelige som de handlingene disse syke overgriperene er. Hvordan kan verden stå på sidelinjen å si at det er ok å misbruke barn?

Ifølge Norges lovbok kan de få 15 år, men han ble dømt til bare 2 år. Hva slags signal er det å sende til verden? 20 år med overgrep og nesten ingenting.. Det er MITT liv, og det er mange barn som opplever det samme.. Det gjør meg vondt ikke bare på grunn av meg selv, men også alle de andre barna som går igjennom det samme… Det er GALT! Hvem du enn er og føler du kan gjøre noe med det, INGEN fortjener å gå igjennom denne torturen…

Jeg vil gjerne snakke, men hvem har lyst å vite og høre på? …

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Helse og velvære, Overgrep and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s