Har blitt .com og livet går videre…

Jeg har nå kjøpt ett .com for bloggen min og se frem til å se hvem som er nysgjerrig nok til å søke meg opp å legge igjen en beskjed eller to 😀

… Livet går videre etter rettsaken.

– Begynner snart med nye MS medisiner en gang i måneden som innebærer blodprøver, urinprøver, nålestikk og vissenhet.
– Håper snart å begynne med studier for en bedre fremtid, som å realisere ett ønske jeg har om å få åpne en country kafe og da må jeg vite hva som må til.
– Planlegger også ett fakkeltog her i byen for å markere verdensdagen for overgrep mot barn den 19 November ❤
– Nye møbler i leiligheten, ut med boksene og frem med orden. … Når var det sist? Hmm.. 2001-2003 som student hadde jeg ingen bokser rundt meg.

Den STORE nyheten er vel at jeg skal få ha gutten her hos meg i julen 😀 ❤ ❤ ❤

Jeg har også ENDELIG fått spist noen farlig gode sjokolader fra Sees candies 😀 Den første gangen var i 1996 da jeg fikk en slik boks med blandede sjokolader fra mine amerikanske slektninger da jeg var på besøk hos dem. Siden da har jeg hatt lyst å smake de igjen. Det har vært en laaang og hard ventetid, men SÅ verdt det 😀 .. For mange år så har det bare blitt med å “se men ikke røre” på websiden deres… Hvor lenge kan du motstå det? 😉

Og jeg har også valgt å melde meg inn i Sosialistisk Venstre Parti. Nå har jeg en ny agenda å lære mer å kjenne politikkens verden. Å ha en mening å stå for den og håpe på gjøre en forskjell. … Det er så mange partier der ute, og til å med innad i ett parti vil du finne forskjellige meninger, men INGEN kan finne deres perfekte parti for da hadde vi hatt like mange som der er mennesker :-S Jeg liker uttrykket “la oss heller være enig å være uenig og ikke krangle noe mer over det”, (ikke alltid, men når det kommer på randen av en krig så synes jeg uttrykket passer seg).

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s