I en luft bobble…

Etter rettsaken er jeg overlatt inne i en luft bobble, flytende over bakken og ikke helt sikker på noe som helst … :-S

Jeg skal være glad og føle meg fri, jeg vant saken? … Men det gjør jeg ikke, jeg føler ren tristhet inne i meg. Livet mitt ble stjålet ifra meg og jeg skal vite hvordan å takle ett liv som de aller fleste tar for gitt og har mesteparten av livet sitt. Jeg må være ærlig å innrømme at jeg ikke vet hvordan jeg skal takle det.. Men jeg må finne ut av det selv, og jeg vet ikke hvor lang tid det vil ta, men det må få ta den tiden det vil ta og jeg kan ikke tvinge det frem.

Jeg vet at du ønsker det beste for meg, og forteller meg å komme videre, men har du da vært i mine sko når du sier det, har du hatt livet mitt? … Å komme over 20 år er ikke gjort over natten. … Jeg går i terapi og får hjelp så lenge jeg må.

… På toppen av dette så må jeg tilpasse meg alle tapene, nå har til å med MS sykdommen stjålet ifra meg sjansen å føle normalt hvordan det er å ta på og bli tatt på av andre. Jeg husker hvordan det føles i sinnet mitt, men nå kan jeg ikke føle det samme lenger..

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s