På tur … I mitt hode..

Idag har jeg vært på et møte og jeg prøvde være fokusert å tilstede, og ikke ta en tur i mitt hode om alt mulig. For det var min måte å overleve alle disse årene… Komme meg bort fra overgrepene og ondskapen som foregikk. Men dette møtet var ikke fornærmende eller ondskapsfullt, det var det jeg prøvde å holde fokuset på for å holde meg der å da. Men jeg måtte ta meg en tur likevel… (Min lille hemmelighet hvor denne turen gikk). Det var en kort en, en av de korteste jeg kan huske å ha hatt. …

Det begynner å gå opp for meg hvor mye jeg er preget og skadet av de årene med overgrep.. Alle de turene langt bort i mitt hode, bare for å overleve nået, men ikke tilstede i nået :-S Måten han stjal livet mitt, sinnet mitt og MEG..

Jeg er fortsatt sint fordi han slapp unna med bare 2 år :-O … Helt klart at jeg er IKKE KLAR FOR Å TILGI DET NEI 😛

Jeg håper virkelig at jeg nå skal klare å bli var disse turene jeg tar meg så jeg skal klare å holde meg mer her å nå, og lære meg selv måter å klare ta meg tilbake til nået. Hvis folk merker at jeg er borte så er det hverken deres feil eller at de er kjedelige, det er rett å slett fordi jeg har tatt alt for mange slike turer for å være i stand til å klare normalisere meg til nået på en god måte. Hold ut med meg, jeg skal nok klare det en dag..

Advertisements

About Jane Helen

39 year old. Single looking for an american gentleman (want to live in USA). Have a 14 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Overgrep and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to På tur … I mitt hode..

  1. Hanne says:

    Kjære deg. Dette var unikt og fantastisk for meg å lese. Jeg kunne ha skrevet dette selv, akkurat nå. Jeg jobber med meg selv for å kunne være tilstede i nået. Her får jeg hjelp av Eckharth Tolle og har akkurat opplevd mitt høyere selv. Fra å være på flukt bort fra meg selv kan jeg nå ha en god opplevelse av MEG. Tusen takk for dine ord.

    Mvh MEG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s