På tur … I mitt hode..

Idag har jeg vært på et møte og jeg prøvde være fokusert å tilstede, og ikke ta en tur i mitt hode om alt mulig. For det var min måte å overleve alle disse årene… Komme meg bort fra overgrepene og ondskapen som foregikk. Men dette møtet var ikke fornærmende eller ondskapsfullt, det var det jeg prøvde å holde fokuset på for å holde meg der å da. Men jeg måtte ta meg en tur likevel… (Min lille hemmelighet hvor denne turen gikk). Det var en kort en, en av de korteste jeg kan huske å ha hatt. …

Det begynner å gå opp for meg hvor mye jeg er preget og skadet av de årene med overgrep.. Alle de turene langt bort i mitt hode, bare for å overleve nået, men ikke tilstede i nået :-S Måten han stjal livet mitt, sinnet mitt og MEG..

Jeg er fortsatt sint fordi han slapp unna med bare 2 år :-O … Helt klart at jeg er IKKE KLAR FOR Å TILGI DET NEI 😛

Jeg håper virkelig at jeg nå skal klare å bli var disse turene jeg tar meg så jeg skal klare å holde meg mer her å nå, og lære meg selv måter å klare ta meg tilbake til nået. Hvis folk merker at jeg er borte så er det hverken deres feil eller at de er kjedelige, det er rett å slett fordi jeg har tatt alt for mange slike turer for å være i stand til å klare normalisere meg til nået på en god måte. Hold ut med meg, jeg skal nok klare det en dag..

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Overgrep and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to På tur … I mitt hode..

  1. Hanne says:

    Kjære deg. Dette var unikt og fantastisk for meg å lese. Jeg kunne ha skrevet dette selv, akkurat nå. Jeg jobber med meg selv for å kunne være tilstede i nået. Her får jeg hjelp av Eckharth Tolle og har akkurat opplevd mitt høyere selv. Fra å være på flukt bort fra meg selv kan jeg nå ha en god opplevelse av MEG. Tusen takk for dine ord.

    Mvh MEG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s