Lese dikt, snakke om de 50000 barna…

Torsdageskvelden 13.10.2011 var jeg på avsluttningsdagen for markeringen av verdensdagen for mental helse her i byen. Jeg var heldig å få lese noen av diktene mine, også det som er i boken Silent No More. Jeg snakket også om historien min med overgrep, om de 50000 barna som hvert år blir seksuelt misbrukt her til lands og at samfunnet må ta ansvar. Jeg planlegger å arrangere fakkeltog her i byen igjen og markere verdensdagen for seksuelle overgrep i November.

Jeg kom for å lese diktene mine og ikke for å snakke slik jeg gjorde.. Så alt endte helt spontant, jeg snakket kanskje mer enn det jeg burde, men dette er helt nytt for meg. Å stå foran en folkemengde å snakke om overgrepene :-O Men jeg snakket også om de 50000 barna som hvert år blir sekuelt misbrukt i dette landet og hvordan samfunnet må begynne ta ansvar for å redusere det. Ved å snakke om det og ta bort tabuet som har fått regjert i så mage år. INGEN barn skal oppleve dette! … Det er bare en drøm, MEN vi kan alle bli oppmerksom på det og redusere det store antallet barn som opplever det. Å hjelpe stoppe det, og ikke la noen oppleve det over så mange år uten at noen legger merke til det og våger STOPPE det. Jeg vet så inderlig vel hvordan det er…

Jeg vil fortsette å snakke om disse barna og fronte saken for dem med kjærlighet å omtanke ❤ De er IKKE glemt jeg vet de er der ❤

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Offentlige saker and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Lese dikt, snakke om de 50000 barna…

  1. Lileana says:

    Herregud, du er så tøff! ❤

  2. oliviasliv says:

    så bra!!! kjempe bra!! tøffa!! stå på, you rock!! 🙂

    *klemmer* ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s