Meg, min hatt og mine støvletter… Og Msen..

Tror det er på tide at jeg skriver litt om hvorfor jeg har hatt og støvletter. En liten jente kom bort til meg i går kveld og spurte meg hvorfor jeg brukte hatt? Jeg har en del grunner til det, men fortalte henne den korte grunnen til det. Fordi det er en fin hatt og jeg liker å bruke den, også i stedet for solbriller for å holde solen borte og jeg fortsatt kan se verden som den er. Men den holder meg også tørr på hodet fra regnet og snøen, også haglet som kom ned i her i byen i går. Jeg har alltid likt country music og som dere alle vet så synger cowboyene og cowgirlene country. Det har blitt en del av meg og livstilen min. Jeg begynte bruke den hele tiden i Januar 2010. På countryfestivalen i Seljord kjøpte jeg meg endelig ett par brune støvletter med stjerner på for å komplentere stilen. Jeg har også belte med 3 ulike beltespenner å skifte ut med.

Jeg har hatt folk i byen som har spurt meg hvor hesten min er? Og har enten bare gått min vei uten å svare eller sagt det som det er jeg har ingen hest, men at jeg er glad i country music. Noen har til å med kommet bort å lekt “hvor er våpenet” leken.. Vel jeg har ikke noen revolver, men ett annet våpen, og viser frem kjevlen som er fint innpakket. De ler godt eller hever hendene å springer bort.. (For kjevlens del kan de spørre politiet om hvorfor jeg på lovlig vis kan bære rundt på den? Advokaten min er vitnet mitt på det). Så er det de som sier at Texas ikke er her, ja jeg vet da det, og så?

—–

MSen er det også enda liv i og irriterrer meg.. Her en kveld fikk jeg bare intens lyst til å kutte hele venstre hånden/armen av meg! Det var veldig smertefullt, det føles jo som den konstant står i klem i en dør. Det var som om noen hadde lukket døren, låst den og kastet nøkkelen :-O Men smertene kommer og går :-S

Uken som kommer nå skal jeg tilbake til sykehuset og snakke med legen igjen for potensielt medisiner eller annen behandling. Ikke over hodet kommer jeg til å gå tilbake til nålestikk igjen! Jeg takler ikke de merkene som jeg fikk på lårene etter dem. Jeg vil ikke la meg selv bli påmint barndommen min igjen, jeg er ferdig med det.

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv and tagged , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Meg, min hatt og mine støvletter… Og Msen..

 1. Håper du får medisiner som gjør jobben sin!

 2. veslejente says:

  Er det den hatten du hadde på deg på profilbildet på pwp en gang(for noen ÅR siden,hjelpeste.)
  Så helt digg.Haha,helt digg…Legg det ut her da vel!
  MS’en…håper de kan finne en annen måte å gi deg kyndig behandling på…
  Klem fra meg.

  • Janne Helen says:

   Ja den hatten bruker jeg enda, den eneste jeg har, men har tenkt kjøpe ny nå snart. Ja har tenkt lege ut bilde av hatten og støvlettene mine 🙂 Oppdatere innlegget, må lade batteriet på kameraet her først..

   Takk jeg håper også det, denne strammingen i hånden og de smertene begynner bli en belastning.. Men så har jeg lært å bære smerte gjennom all den torturen jeg har vært igjennom i alle de årene som har gått, så klager ikke.

   Klem tilbake

 3. Lileana says:

  Alle har sin stil 🙂 Har ikke tall på hvor mange kommentarer jeg har fått på min egen stil. Men sånt må man vel bare regne med når man er tøff og kjører sitt eget løp 😉

  Håper MS’en roer seg. En venninne av Madre har også MS og hun holder det i sjakk ved å følge en spesiell type diett. Hun baker sitt eget brød bl.a. og synes dietten hjelper veldig for henne.

  *legger igjen en klem*

  • Janne Helen says:

   Ja jeg tenkte nok at det ville komme kommentarer, ikke helt forberedt på at folk vill leke revolver leken da, dette er snakk om godt voksne, ikke barn eller ungdommer..

   Jeg skal begynne med behandling en gang i måneden, intraveniøst. Der er litt risky bivirkninger… Men det er bedre ta imot hjelp å prøve holde utviklingen i sjakk. Å ha tannverk i topphodet er ikke godt… :-S

 4. Lille♥Vinkel says:

  synes du er tøff, du er DEG ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s