Countryfestivalen i Seljord

(Beklager at jeg er på etterskudd med innlegg)

Fra den 27 til den 31 Juli var jeg på min første country festival. Drømmen gikk i oppfyllelse 😀 …

Men til å begynne med så kom jeg til Oslo den 26, hvor jeg gikk i gatene etter terroren. Det var en litt uvirkelighetsfølelse og en atmosfære jeg ikke helt kan beskrive. Med alle de rosene overalt i gatene og mennesker som la de ned med tårer og gråt. Jeg kjøpte tre røde roser å la ned utenfor domkirken, ikke det store havet som vist på TV, men på gressplenen ved siden av. Jeg skrev også i kondolanseprotokollen på universitetet. Gikk opp til slottet og så det store hjertet som var laget av roser ❤

Jeg traff også 3 venner av meg som jeg ikke har sett på 12 år. Vi snakket masse om gamledager og oppdaterte hverandre med hvor vi har vært og hva vi har holdt på med siden sist vi var sammen. Det har vært litt av hvert! Studier, arbeid, reiser, ekteskap, skilsmisser, barn etc…

—–
I Seljord ble jeg først møtt med skilt hvor jeg skulle gå rundt i sentrum, men jeg ble feilledet :-S Men tilslutt fant jeg nå veien og ble skrevet inn 🙂 Finne teltplass ble ganske enkelt og naboene var alle hyggelig de å 🙂 Jeg begynte pakke ut teltet og plutselig kom det to trivelige herremenn på scooter å hjalp meg med å sette det opp i løpet av mindre enn 10 minutter, det er det man kaller god service! 🙂 Forventet ikke at det skulle skje!

Jeg vandret ned i sentrum igjen for å handle litt vann og mat. Når jeg om tilbake så hadde jeg en dame som bodde i teltet ved siden av meg også :-)Vi fikk flere naboer som dagene gikk. Folksomt og med musikk 24-7. Jeg hadde ikke noe imot det, det var som forventet når det var en musikk festival.

Om kveldene så gikk jeg på konserter, de 2 første kveldene danset jeg ikke i det hele tatt, bare var å hørte på musikken. Bandene som spilte var, Richard Magnusson, Gunslingers, Country Sisters, Miss Leslie, Åsmund Åmli Band, Vassendgutane, Tanya Tucker, Sie Gubba og Billy Ray Cyrus.

Jeg hadde en skikkelig cowboyfrokost 2 morgener, tomatbønner, stekt egg, salat og ristet brød. Hadde også noen virkelig cowboy middager, en av mine naboer var så snill å ga bort litt også. Jeg endte opp å danse med mange forskjellige, også den siste kvelden så måtte jeg si nei takk til danser, fordi beina mine da ikke ville ha vært i stand til å bære meg. Det var en opplevelse for livet 😀

Jeg tror jeg må dra tilbake dit 😉

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Alle siste innlegg på Norsk, Reise, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

4 svar til Countryfestivalen i Seljord

 1. Lille♥Vinkel sier:

  Er deg vel undt vennen <3<3<3 mange klemmer

 2. Anonym sier:

  Elsker å danse sjæl jeg,så skjønner godt du ble revet med,ille moro!Og at du turte gi folk en sjangse…der har jeg en lang vei å gå,blir så redd jeg.
  Godt å høre fra deg igjen!
  Mange klemmer ja,fra veslejente.

  • Janne Helen sier:

   Ja må innrømme at jeg har ikke har danset siden videregående. Ikke vært noe på dans før så det var kjempe kjekt 😀 … Har gått glip av ting i livet ser jeg! Håper at det blir med av det med årene som kommer 🙂

   Jeg hoppet i det og det angrer jeg ikke på. Jeg tok redselen rett på og det gikk bra denne gangen, men man vet jo aldri uten å prøve…

   Klemmer tilbake ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s