Sluttet med MS medisiner, Besøk av venner

MS Medisinering
Jeg var på sykehuset sist uke og ble tatt av MS medisinene inntil nevrologen er tilbake på jobb etter ferien i August. Jeg fikk slik akutt sprøyteskrekk så… Men siden rettsaken er da så får jeg ikke se henne før i September… Jeg får håpe at rettsaken ikke trigger ett nytt attac slik som sist jeg var i retten.

Mine venner
Den siste uken har jeg besøkt venner her i byen og på Averøya. Og har hatt venner på middags besøk. Jeg har hatt det veldig kjekkt, og det fine varme sommer været på toppen er jo helt fantastisk 😀

I går var jeg og noen av oss i en av gruvene på Averøya. En opplevelse for livet siden jeg har vokst opp der ute og ikke en gang tenkt på å ha vært der. Det ble litt av ett sjokk å gå først med lommelykt å plutselig se det svære hullet :-O Jeg vil ikke anbefale folk med hjerteproblemer og unge barn til å gå inn der.

Advertisements

About Jane Helen

39 year old. In a relationship. Have a 14 yr old son. Got MS.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Fjelltur maraton, Janne Helen's liv and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s