Sluttet med MS medisiner, Besøk av venner

MS Medisinering
Jeg var på sykehuset sist uke og ble tatt av MS medisinene inntil nevrologen er tilbake på jobb etter ferien i August. Jeg fikk slik akutt sprøyteskrekk så… Men siden rettsaken er da så får jeg ikke se henne før i September… Jeg får håpe at rettsaken ikke trigger ett nytt attac slik som sist jeg var i retten.

Mine venner
Den siste uken har jeg besøkt venner her i byen og på Averøya. Og har hatt venner på middags besøk. Jeg har hatt det veldig kjekkt, og det fine varme sommer været på toppen er jo helt fantastisk 😀

I går var jeg og noen av oss i en av gruvene på Averøya. En opplevelse for livet siden jeg har vokst opp der ute og ikke en gang tenkt på å ha vært der. Det ble litt av ett sjokk å gå først med lommelykt å plutselig se det svære hullet :-O Jeg vil ikke anbefale folk med hjerteproblemer og unge barn til å gå inn der.

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Fjelltur maraton, Janne Helen's liv and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s