Sluttet med MS medisiner, Besøk av venner

MS Medisinering
Jeg var på sykehuset sist uke og ble tatt av MS medisinene inntil nevrologen er tilbake på jobb etter ferien i August. Jeg fikk slik akutt sprøyteskrekk så… Men siden rettsaken er da så får jeg ikke se henne før i September… Jeg får håpe at rettsaken ikke trigger ett nytt attac slik som sist jeg var i retten.

Mine venner
Den siste uken har jeg besøkt venner her i byen og på Averøya. Og har hatt venner på middags besøk. Jeg har hatt det veldig kjekkt, og det fine varme sommer været på toppen er jo helt fantastisk 😀

I går var jeg og noen av oss i en av gruvene på Averøya. En opplevelse for livet siden jeg har vokst opp der ute og ikke en gang tenkt på å ha vært der. Det ble litt av ett sjokk å gå først med lommelykt å plutselig se det svære hullet :-O Jeg vil ikke anbefale folk med hjerteproblemer og unge barn til å gå inn der.

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Alle siste innlegg på Norsk, Fjelltur maraton, Janne Helen's liv og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s