Navnedag feiring og…

Navnedag feiring
Tirsdag 21 Juni feiret jeg min første navnedag for Janne Helen. Helen har navnedag 21 Mai, og Janne har 21 Juli, så jeg tok meg den friheten å la dem møtes i midten å feire dagen sammen som Janne Helen. Jeg hadde planlagt å grille i byparken, men regnet måtte jo spolere den planen 😛 Så jeg grilla i ovnen på kjøkkenet i stedet, og jeg fikk mange venner på besøk utover kvelden mellom 4 og 10. Jeg hadde en fantastisk flott dag 😀 Tusen takk til alle som jeg fikk dele dagen med ❤

… Og til dere som fortsatt bruker bare Janne når de snakker til meg… Jeg vil snart begynne noe nytt for å få deg til å huske MEG som Janne Helen… Følg med…

MS medisinering
Jeg har klart å få komplett sprøyte angst :-O Ikke i stand til å få satt den nåla… Jeg ble nødt til å oppsøke legevakta på sykehuset for å få hjelp. Nå må jeg få hjelp fra dem intil e skal på sykehuset i Molde for å få andre medisiner i stedet tidlig i Juli. Jeg har ikke lyst å skremme mine medpasienter med MS fra å sette nålene selv. Dere må ta det i betraktning at jeg har en historie med overgrep bak meg. Det er kroppen min som reagerer og sier FULL STOPP! Ute av stand til å gjøre det… Så klart påvirker det meg, men jeg kan ikke tvinge meg selv til å gjøre noe som jeg ikke klarer få til. Det ville være å misbruke meg selv helt på nytt, fra det han gjorde mot meg… Jeg kan ikke tåle det noe mer! … Jeg vet jeg trenger medisinene for å unngå å ende opp som en handikappet i rullestol…

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s