Data program kurs … FarmTown … MS medisinering

Data programmering kurs
Jeg har vært opptatt de siste ukene med å ta ett data program kurs i regi av NAV. De fleste i klassen er nybegynnere med bruk av datamaskin, og jeg som har brukt data siden 1998 vet det meste fra før av. Men heldigvis så har jeg lært en del nye enkle teknikker til å arbeide raskere på kurset 🙂

Mest av alt er jeg takknemlig for å få være sammen med alle disse folkene å lære. Det er MANNFOLK i klassen også, og jeg overlever! 🙂 Jeg er positivt overrasket over hvor godt klassen arbeider sammen og hvor modne alle er 😀 Må være den beste klassen jeg har vært i noensinne!!! 😀

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FarmTown
FarmTown på FaceBook, er ett spill jeg spiller. Bygger min egen gård, har naboer, pløyer, fisker, høster, sender og får gaver for å utvide gårdsdriften. Hjelper også naboer og andre bønder på deres gårder også. I det siste har jeg oppgradert den og fått mange nye naboer og nesten blitt avhengig av det å :-S … Jeg må ta det litt mer saaakte, for jeg har masse andre ting jeg kan gjøre i livet også! 🙂

Have a look at my farm:

Turtle Farm

Janne Helen’s Facilities

Janne Helen’s Home

Der er 2 gårder til, men de er enn så lenge for høsting og pløying. Til nå er det meste antallet gårder du kan ha 9.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

MS Medisinering
MS medisinen jeg tar begynner å øke på intervallene nå. Jeg er nede i hver 3dje dag, deretter blir det annen hver dag :-S Jeg har ikke følt meg så mye påvirket av de influensa symptomene som jeg erfarte da jeg var på sykehuset. Men jeg har blitt mer sløv og irritert over tanken at jeg MÅ gjøre dette mot meg selv! Aldri i livet hadde jeg trodd at jeg ville ende opp som en som skulle ta sprøyter på meg selv :-O …

Jeg må trekke pusten noen ganger før jeg klarer å sette den nåla, likevel om det er ved hjelp av pennen… Jeg kjenner ikke selve stikket, men etterpå kjenner jeg det svir og jeg har en ispakke jeg kan bruke. (Jeg bare glemmer å putte den i kjøleskapet…).

Fortsettelse følger…

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s