MS og medisin 2

Jeg har nå vært på sykehuset og lært å ta medisin med sprøyter og sprøytepenn.

Jeg fikk raskt med meg fremgangsmåten og hvordan den skal taes. Jeg bestemte meg for å ta ett prøve stikk med saltvann først så fikk jeg lære å sette sprøyter uten den pennen om jeg må.

Det gikk greit å sette inn nåla med saltvannet, men den ble ikke satt dybt nok inn så det bobla like så greit ut igjen…. Jeg må følge godt med det neste gang at jeg setter den dypere. Det å sette pennen var ikke så vondt, men det var værre å få satt den så jeg måtte trekke pusten noen ganger og konsentrere meg. Hadde lyst å springe ut i ett lite øybelikk… Jeg fikk det nå til så får vi se fremover hvordan det går… Skal trappe opp gradvis.

Det fungerer slik at du må gjøre nålen klar før du setter den i pennen, ved å sette den på huden i 90′ vinkel og presser utløser knappen.

Bivirknigene er influensa symptomer, men når du tar den om kvelden så sover man den av seg iløpet av natten. Kanskje kjenner seg mer friskere enn før til og med. Kanskje også litt hjelp fra en parasett eller to iløpet av kvelden og natten.

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv og merket med , . Bokmerk permalenken.

2 svar til MS og medisin 2

  1. oliviasliv sier:

    lykke til med medisineringen fremover, håper det vil hjelpe deg og at du ikke får så mye bivirkninger!! tenker på deg!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s