Kvernberget 16.05.2011

Idag gikk jeg meg en tur på Kvernberget her i Kristiansund. Veldig fin utsikt over byen der oppe fra 🙂 Jeg kan på det varmeste anbefale å ta turen opp dit om du er i byen og se det selv. Det tar ca 20 – 30 minutter opp dit. … Men vær obs på hvilken rute du velger, for jeg burde ha gått motsatt vei :-S

Jeg hadde en rask pause, for å nyte utsikten i den kalde vinden med litt solskinn mellom skyene. Neste gang håper jeg å ha eget kamera å ta bilder med 🙂

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Fjelltur maraton and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s