MSen min og medisin

Torsdag var jeg på sykehuset og snakket med legen om å begynne ta medisiner med sprøyter :-O … Heldigvis så har de kommet så langt i utviklingen at de bruker slike penner som diabetikerene gjør så det vil ikke bli så gærnt. Jeg tror nok at jeg skal klare å håndtere det selv, for jeg må ta dem annhver dag :-S Det vil bli for tøfft å skulle måtte ha hjelp til det.

Jeg kunne jo bare ønske at at de kunne transplantere armen min og gi meg en ny en i stedet 🙂 … Men jeg er glad vi ikke er utskiftbare, fordi robotlivet er ikke noe til liv å leve! (Likevel om jeg følte det slik selv gjennom de årene jeg ble misbrukt…).

Det er irriterendes å ha denne strekkingen i venstrearmen. Jeg får bare håpe at mobilen min vil vare intil jeg får råd til å kjøpe meg ny. Etter alle gulvlandingene og krasjen i veggen, på grunn av vissenheten og styrketapet i hånden. Jeg synest det er forunderlig at den enda er i live og ringer. Pluss det er en del andre småting som irriterer meg med MSen… Jeg har snakket om dem før så ikke noen reprise.

Jeg må være to døgn på sykehuset for å lære meg å bruke denne pennen og sette medisinen riktig. Det neste som skjer nå er å vente på enda ett brev som skal komme i postkassen med innkallselsen.

Jeg håper beina mine vil holde meg oppe så jeg kan klatre på fjellet i det minste, siden arbeid er ute av bilde akkurat nå… Skal hvertfall være med på ett kurs i grunnlegende bruk av Windows office programmer gjennom nav. Det vil forhåpentligvis komme godt med i en fremtidig jobb situasjon. Venter på bekreftelse fra nav for å bli med på det.

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to MSen min og medisin

 1. Det er så viktig å ha noe å se fram til og vite med seg selv at en kan.
  Lykke til med medisinopplæringen!

 2. Janne Helen says:

  Vel det e ser frem til er ikke medisnering hvertfall 😛 Det jer ser mest frem til er å bli ferdig med fortiden å begynne kjenne at jeg lever! Rettsaken i August er mitt mål. Sykdommen vet jeg at jeg vil klare mestre, tror jeg…

 3. oliviasliv says:

  håper medisinen vil fungere slik at du slipper å streve sånn med armene!! du er tøff Janne Helen!!
  Utrolig bra mål du har om å nå Galdhøpiggen da, jeg er sikker på at du greier å nå målet ditt,for du virker veldig målbevisst!! 😀

  klemmer ❤

  • Janne Helen says:

   Ja det håper jeg å, men det er ikke sikkert den vil fungere slik. Den er for å hemme utviklingen og nye utbrudd, men det finnes ingen vidundermedisin som direkte tar seg av sykdommen å forbedrer den :-S Jeg må bare holde meg i form, så de fjellturene vil komme godt med 🙂

   Takk Olivia og klemmer tilbake ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s