Freikollen 11.05.2011

Jeg gikk meg en tur alene på Freikollen på Onsdagen 11 Mai. Det var en kjempeflott dag med solskinn og blå himmel med bare bittelitt kald vind. Jeg hadde med meg 2 liter vann, termos til å drikke te og masse godt å spise på. Jeg trivdes godt med turen min på fjellet alene

Det å vente på bussen da jeg kom ned igjen tok meg litt mere tid enn jeg hadde forestilt meg da…

Bilde av toppen, nesten oppe:

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Alle siste innlegg på Norsk, Bilder, Fjelltur maraton og merket med , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Freikollen 11.05.2011

  1. Jeg har vært på Gaustadtoppen en gang, det var så fint!
    Drømmer om flere fjellturer.

    Sånt må nytes.

  2. Janne Helen sier:

    Hvor ligger nå den? – Skal google å se 😉 Det er innmari fin utsikt fra fjelltopper 🙂 Har vært littomkring på fjellet. Averøy fjellene er e godt kjent i, men e vil ikke gå der mer pga det som har hendt på den øya. Var på Tustnafjellene i Påsken. Har skaffet meg boken 101 turer på Ytre Nordmøre som jeg er avbildet i. Sammen med en en jeg traff som ville på fjellet. Det var i 2008, på Mekknøken. Jeg har planer om mange turer fremover 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s