Freikollen 11.05.2011

Jeg gikk meg en tur alene på Freikollen på Onsdagen 11 Mai. Det var en kjempeflott dag med solskinn og blå himmel med bare bittelitt kald vind. Jeg hadde med meg 2 liter vann, termos til å drikke te og masse godt å spise på. Jeg trivdes godt med turen min på fjellet alene

Det å vente på bussen da jeg kom ned igjen tok meg litt mere tid enn jeg hadde forestilt meg da…

Bilde av toppen, nesten oppe:

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Bilder, Fjelltur maraton and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Freikollen 11.05.2011

  1. Jeg har vært på Gaustadtoppen en gang, det var så fint!
    Drømmer om flere fjellturer.

    Sånt må nytes.

  2. Janne Helen says:

    Hvor ligger nå den? – Skal google å se 😉 Det er innmari fin utsikt fra fjelltopper 🙂 Har vært littomkring på fjellet. Averøy fjellene er e godt kjent i, men e vil ikke gå der mer pga det som har hendt på den øya. Var på Tustnafjellene i Påsken. Har skaffet meg boken 101 turer på Ytre Nordmøre som jeg er avbildet i. Sammen med en en jeg traff som ville på fjellet. Det var i 2008, på Mekknøken. Jeg har planer om mange turer fremover 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s