Jeg HETER Janne Helen!!!

Grrrrrr!!!!! Jeg lurer virkelig på hvor vanskelig det skal være å SI navnet mitt riktig? … Ja jeg har vært tøyelig med å la folk utelate Helen, men jeg har alltid skrevet begge navnene i håp at folk ville begynne å BRUKE begge navnene…

Så kan du vær så snill å sette linsene dine på å SE og vask ut av ørene dine også

Jeg er SÅ frustrert og du som føler deg truffet så er denne til DEG:

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv og merket med . Bokmerk permalenken.

2 svar til Jeg HETER Janne Helen!!!

  1. Kjenner det igjen. Hver gang jeg sier navnet mitt tar jeg meg ekstra god tid slik at det ikke kan tviles på hva jeg heter.

    Og om noen likevel ikke skriver riktig, vel er det lov å himle litt med øynene, inni seg iallfall. Ikke sant?

    • Janne Helen sier:

      Det er også lov å si ifra at man ikke vil ha ting slik. For å tie betyr at du synest det er ok at de sier det, men sier du ifra så er det ikke ok. Jeg godtar ikke lenger at folk ikke klarer å si navnet mitt riktig. Jeg begynner ta plassen MIN i verden og ta tilbake livet så det heter så fint. Navnet mitt er vitktig for MEG.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s