Jeg HETER Janne Helen!!!

Grrrrrr!!!!! Jeg lurer virkelig på hvor vanskelig det skal være å SI navnet mitt riktig? … Ja jeg har vært tøyelig med å la folk utelate Helen, men jeg har alltid skrevet begge navnene i håp at folk ville begynne å BRUKE begge navnene…

Så kan du vær så snill å sette linsene dine på å SE og vask ut av ørene dine også

Jeg er SÅ frustrert og du som føler deg truffet så er denne til DEG:

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Jeg HETER Janne Helen!!!

  1. Kjenner det igjen. Hver gang jeg sier navnet mitt tar jeg meg ekstra god tid slik at det ikke kan tviles på hva jeg heter.

    Og om noen likevel ikke skriver riktig, vel er det lov å himle litt med øynene, inni seg iallfall. Ikke sant?

    • Janne Helen says:

      Det er også lov å si ifra at man ikke vil ha ting slik. For å tie betyr at du synest det er ok at de sier det, men sier du ifra så er det ikke ok. Jeg godtar ikke lenger at folk ikke klarer å si navnet mitt riktig. Jeg begynner ta plassen MIN i verden og ta tilbake livet så det heter så fint. Navnet mitt er vitktig for MEG.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s