Kakaoboller med marshmallows

Jeg tok meg den friheten til å lage min egen oppskrift i går kveld siden e ikke fant noe på google om slike boller. For jeg hadde så lyst til å smake sjokoladeboller med marshmallows i. Jeg var en stund litt bekymret for at ovnen min skulle gå i lufta, men heldigvis gikk det bra! 😀 Det ble bare en del masse vulkaner inne i ovnen siden flesteparten av bollene sprakk :-S Men de smaker fortreffelig godt da 😀 Jeg tok oppskriften til boller med sjokolade i, la til en dæsj kakao og byttet ut sjokoladen med marshmallows. Jeg kan også anbefale bollene med kakao uten marshmallowsen i 😀 Mmmmm…. nydeligt godt 😀 Her kan du se prossessen:

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Fra Janne Helens kjøkken and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Kakaoboller med marshmallows

 1. Therese says:

  Nam det ser jo kjempe godt ut. Og du er jo flink til å bake også 🙂 Skulle ønske jeg var like flink som deg på kjøkkenet, men den gang ei.

  *Klem*

  • Janne Helen says:

   Mmm og det smaker godt også, faktisk farlig godt :-O … Nyter enda en nå 😉

   Har alltid likt å bake jeg 🙂 Jeg tror nok at om du også hadde likt det ville du også fått det til Kine ❤ Det står på hva man selv vil her i livet ❤ Gå å prøv lag noe du har veeeldig lyst på du å, du får det til! 🙂

   Takk for klemmen, klemmer tilbake ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s