Kakaoboller med marshmallows

Jeg tok meg den friheten til å lage min egen oppskrift i går kveld siden e ikke fant noe på google om slike boller. For jeg hadde så lyst til å smake sjokoladeboller med marshmallows i. Jeg var en stund litt bekymret for at ovnen min skulle gå i lufta, men heldigvis gikk det bra! 😀 Det ble bare en del masse vulkaner inne i ovnen siden flesteparten av bollene sprakk :-S Men de smaker fortreffelig godt da 😀 Jeg tok oppskriften til boller med sjokolade i, la til en dæsj kakao og byttet ut sjokoladen med marshmallows. Jeg kan også anbefale bollene med kakao uten marshmallowsen i 😀 Mmmmm…. nydeligt godt 😀 Her kan du se prossessen:

Advertisements

About Jane Helen

39 year old. In a relationship. Have a 14 yr old son. Got MS.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Fra Janne Helens kjøkken and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Kakaoboller med marshmallows

 1. Therese says:

  Nam det ser jo kjempe godt ut. Og du er jo flink til å bake også 🙂 Skulle ønske jeg var like flink som deg på kjøkkenet, men den gang ei.

  *Klem*

  • Janne Helen says:

   Mmm og det smaker godt også, faktisk farlig godt :-O … Nyter enda en nå 😉

   Har alltid likt å bake jeg 🙂 Jeg tror nok at om du også hadde likt det ville du også fått det til Kine ❤ Det står på hva man selv vil her i livet ❤ Gå å prøv lag noe du har veeeldig lyst på du å, du får det til! 🙂

   Takk for klemmen, klemmer tilbake ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s