Kakaoboller med marshmallows

Jeg tok meg den friheten til å lage min egen oppskrift i går kveld siden e ikke fant noe på google om slike boller. For jeg hadde så lyst til å smake sjokoladeboller med marshmallows i. Jeg var en stund litt bekymret for at ovnen min skulle gå i lufta, men heldigvis gikk det bra! 😀 Det ble bare en del masse vulkaner inne i ovnen siden flesteparten av bollene sprakk :-S Men de smaker fortreffelig godt da 😀 Jeg tok oppskriften til boller med sjokolade i, la til en dæsj kakao og byttet ut sjokoladen med marshmallows. Jeg kan også anbefale bollene med kakao uten marshmallowsen i 😀 Mmmmm…. nydeligt godt 😀 Her kan du se prossessen:

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Alle siste innlegg på Norsk, Fra Janne Helens kjøkken og merket med . Bokmerk permalenken.

2 svar til Kakaoboller med marshmallows

 1. Therese sier:

  Nam det ser jo kjempe godt ut. Og du er jo flink til å bake også 🙂 Skulle ønske jeg var like flink som deg på kjøkkenet, men den gang ei.

  *Klem*

  • Janne Helen sier:

   Mmm og det smaker godt også, faktisk farlig godt :-O … Nyter enda en nå 😉

   Har alltid likt å bake jeg 🙂 Jeg tror nok at om du også hadde likt det ville du også fått det til Kine ❤ Det står på hva man selv vil her i livet ❤ Gå å prøv lag noe du har veeeldig lyst på du å, du får det til! 🙂

   Takk for klemmen, klemmer tilbake ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s