Nedtellingen

Jeg har begynt nedtellingen til rettsaken i August, og du kan når som helst sjekke tiden som gjenstår til høyre her på bloggen min for, Frostating Lagmannsrett – Kristiansund —>

8.8 millioner sekunder er MANGE sekunder :-O Følest ut som en evighet… Men 140000 minutter er mere medgjørlig og kjennes ikke sååå laangt unna. 2400 timer føles egentlig enda lengre ut en minuttene, for de går jo raskere :-S 101 dager derimot… Det skulle ha vært IDAG 😛

Jeg har nå signert papiret på at jeg møter opp i retten 16 August. Og det gjør meg også strafferettslig om jeg ikke møter opp, unntatt med gyldig fravær. Jeg føler meg plutselig som en kriminell selv nå likevel om jeg ikke har gjort noe som helst. Men jeg forstår hvorfor de har ett slikt regelverk, fordi det er tross alt mange saker som skal for retten og det er kø i systemet. Så det bør være så strengt for rettsikkerheten til de berørte partene i sakene. Jeg vet hva det vil si å måtte vente for å få saken sin for retten…

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s