Nedtellingen

Jeg har begynt nedtellingen til rettsaken i August, og du kan når som helst sjekke tiden som gjenstår til høyre her på bloggen min for, Frostating Lagmannsrett – Kristiansund —>

8.8 millioner sekunder er MANGE sekunder :-O Følest ut som en evighet… Men 140000 minutter er mere medgjørlig og kjennes ikke sååå laangt unna. 2400 timer føles egentlig enda lengre ut en minuttene, for de går jo raskere :-S 101 dager derimot… Det skulle ha vært IDAG 😛

Jeg har nå signert papiret på at jeg møter opp i retten 16 August. Og det gjør meg også strafferettslig om jeg ikke møter opp, unntatt med gyldig fravær. Jeg føler meg plutselig som en kriminell selv nå likevel om jeg ikke har gjort noe som helst. Men jeg forstår hvorfor de har ett slikt regelverk, fordi det er tross alt mange saker som skal for retten og det er kø i systemet. Så det bør være så strengt for rettsikkerheten til de berørte partene i sakene. Jeg vet hva det vil si å måtte vente for å få saken sin for retten…

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Janne Helen's liv and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s