Freikollen 30.04.2011

Jeg har begynt å gå på fjelltur. Siden MSen ikke sitter i beina så kan e bruke dem, og jeg har lenge hatt ett ønske om å gå på Kilimanjaro. Jeg har derfor bestemt meg for å starte en fjelltur maraton så jeg kan nå målet mitt. Minst en topptur i uka er målet intil at jeg er sterk nok og i form til å bestige Kilimanjaro. Og ja mine kjære Norske medborgere jeg skal ikke skuffe dere med å ikke bestige Galdhøpiggen FØR Kilimanjaro, det ville være flaut å være Norsk da. Jeg vil jobbe meg frem så jeg når målet mitt. – Jeg kan gå av meg litt sinne, en form for terapi.

Her er jeg på Freikollen 30.04.2011

About Jane Helen

40 year old and single. Have a 15 yr old son that live in England with his father and family there. Got MS and PTSD.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Bilder, Fjelltur maraton and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to Freikollen 30.04.2011

  1. Janne Helen says:

    Svar til Laipai:
    Åja, driver du å går til fjells du å? Hmm… tror nok Kilimanjaro er mer krevende. Har gått en del på Averøyfjellene og Freikollen e ingenting i forhold. Gikk faktisk over tre fjell på Tustna i påsken. Fikk kjenne litt i kropp og sjel da ja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s