Freikollen 30.04.2011

Jeg har begynt å gå på fjelltur. Siden MSen ikke sitter i beina så kan e bruke dem, og jeg har lenge hatt ett ønske om å gå på Kilimanjaro. Jeg har derfor bestemt meg for å starte en fjelltur maraton så jeg kan nå målet mitt. Minst en topptur i uka er målet intil at jeg er sterk nok og i form til å bestige Kilimanjaro. Og ja mine kjære Norske medborgere jeg skal ikke skuffe dere med å ikke bestige Galdhøpiggen FØR Kilimanjaro, det ville være flaut å være Norsk da. Jeg vil jobbe meg frem så jeg når målet mitt. – Jeg kan gå av meg litt sinne, en form for terapi.

Her er jeg på Freikollen 30.04.2011

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Alle siste innlegg på Norsk, Bilder, Fjelltur maraton og merket med , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Freikollen 30.04.2011

  1. Janne Helen sier:

    Svar til Laipai:
    Åja, driver du å går til fjells du å? Hmm… tror nok Kilimanjaro er mer krevende. Har gått en del på Averøyfjellene og Freikollen e ingenting i forhold. Gikk faktisk over tre fjell på Tustna i påsken. Fikk kjenne litt i kropp og sjel da ja.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s