Freikollen 30.04.2011

Jeg har begynt å gå på fjelltur. Siden MSen ikke sitter i beina så kan e bruke dem, og jeg har lenge hatt ett ønske om å gå på Kilimanjaro. Jeg har derfor bestemt meg for å starte en fjelltur maraton så jeg kan nå målet mitt. Minst en topptur i uka er målet intil at jeg er sterk nok og i form til å bestige Kilimanjaro. Og ja mine kjære Norske medborgere jeg skal ikke skuffe dere med å ikke bestige Galdhøpiggen FØR Kilimanjaro, det ville være flaut å være Norsk da. Jeg vil jobbe meg frem så jeg når målet mitt. – Jeg kan gå av meg litt sinne, en form for terapi.

Her er jeg på Freikollen 30.04.2011

Advertisements

About Jane Helen

39 year old. In a relationship. Have a 14 yr old son. Got MS.
This entry was posted in Alle siste innlegg på Norsk, Bilder, Fjelltur maraton and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to Freikollen 30.04.2011

  1. Janne Helen says:

    Svar til Laipai:
    Åja, driver du å går til fjells du å? Hmm… tror nok Kilimanjaro er mer krevende. Har gått en del på Averøyfjellene og Freikollen e ingenting i forhold. Gikk faktisk over tre fjell på Tustna i påsken. Fikk kjenne litt i kropp og sjel da ja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s